Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

SKM saldırısı sonrası Başkan Ayyıldız’dan açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SKM saldırısı sonrası Başkan Ayyıldız’dan açıklama
İYİ Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi’ne tekmeli ve küfürlü saldırı gerçekleştiren şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İlçe Başkanı Ayyıldız, “Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren ve bunu destekleyen zihniyeti esefle kınıyorum” dedi.

İYİ Parti Terme İlçe Teşkilatı’nın Atatürk Caddesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne tekmeli ve küfürlü saldırı gerçekleştirildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının bulunduğu afiş üzerine küfür yazıldı.

Alınan bilgiye göre, SKM önünden geçen A.Ş. aniden cama tekme atarak partililere küfür ve hakaretler etti. Başka bölgeden getirdiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının bulunduğu afişin üzerine de sinkaflı sözler yazan şüpheli şahıs saldırı sonrası olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayın 112 acil servise bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından saldırgan A.Ş., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞKAN AYYILDIZ’DAN SALDIRI AÇIKLAMASI

Saldırı sonrası Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 1 hafta zaman kala İYİ Parti Terme İlçe Teşkilatımızın seçim çalışmalarını sürdürdüğü seçim koordinasyon merkezine fiziksel ve psikolojik bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sırasında SKM’de bulunan özellikle kadın partililerimiz panik yaşadılar. Olayın emniyet güçlerine bildirilmesiyle tüm resmi süreç başlamış bulunmaktadır. Şiddetin yanı sıra küfür ve hakaret dolu eylemin mimarı bellidir. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren ve bunu destekleyen zihniyeti esefle kınıyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Milli Mücadele'ye öncülük eden Samsun, Türkiye Yüzyılı'nın da sancaktarı olacaktır”Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Milli Mücadele'y...

Terme'ye 20 milyonluk yatırım!Sonraki Haber

Terme'ye 20 milyonluk yatırım!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!