YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Sokak Hayvanları Aç Kalmasın!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sokak Hayvanları Aç Kalmasın!
Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Türkiye’de de etkileri yankılanmaya devam ediyor. Salgın sebebiyle Termeliler sokaklardan çekilmeye başlayınca sokak havyaları da zor günler geçirmeye başladı.

Dünyada etkilerinin görüldüğü Korona virüsün ülke içinde yayılmaması için hükümet tarafından mücadele başlatıldı. Virüsle mücadele kapsamında uyarılar yapan yetkililer, il ve ilçe merkezlerinde de dezenfekte işlemleri çalışmalarına titizlilikle devam ediyor.

Salgın sebebiyle vatandaşlar evlerinden çıkmayınca insanlar tarafından beslenen sokak hayvanları zor günler geçirmeye başladı. Daha önceden düzenli olarak sokak hayvanlarını besleyen vatandaşlar, sokak hayvanlarının bu süreçten çok etkilendiğini ve aç kaldığını ifade ettiler. Küresel bir sorun haline gelen ve herkes için büyük tehlike oluşturan korona virüsü kuşları, kedileri ve köpekleri besleyen duyarlı vatandaşları engelleyemedi.

Bu süreçte sokak hayvanlarının da zorluk yaşadığını gözlemleyen Terme Belediyesi ekipleri caddelerde bulunan mama kaplarını doldurdu. Yetkililer, mümkün olduğunca sokak hayvanlarına vatandaşlarında destek çıkmasını istedi.


“2B Arazisi Olan Çiftçi Erteleme Bekliyor”Önceki Haber

“2B Arazisi Olan Çiftçi Erteleme Bekliyo...

Terme 'Vefa'da Örnek OluyorSonraki Haber

Terme 'Vefa'da Örnek Oluyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!