Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Sosyal medyada toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal medyada toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
Samsun’un Terme ilçesinde sosyal medya üzerinde başlayan kampanya ile hayırseverlerin desteği sonucu hazırlanan yardım kolileri ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Samsun’un Terme ilçesinde sosyal medya platformunda bulunan bir grup başlattıkları yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtıyor.

Geçmiş Ramazan aylarında da yaptıkları gibi sosyal medya üzerinden haberleşerek yardımlar toplanıyor. Grup yöneticileri Abdullah Özkan ve Hüseyin Kurnaz Ramazan yardımlarının geleneksel hale getirileceğini belirtti.

RAMAZAN BOYUNCA DAĞITILACAK

Sosyal medya aracılığıyla toplanan yardımların adil bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştığının altını çizen grup yöneticisi Özkan, “Aralarında temel gıda malzemeleri ile çay, şeker, yağ ve çocuklar için çikolata ile şekerin de bulunduğu ürünleri kolilere eşit şekilde yerleştirerek paketliyoruz. Aynı zamanda kolilerde bulunan ürünleri yerel esnaftan alarak küçük esnafa da destekte bulunuyoruz. Ramazan ayı öncesinde başlayan yardım kampanyamız, Ramazan boyunca devam edecek. Projemize özellikle gurbette yaşayan Termeliler olmak üzere destekte bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Ünlü yazar Senai Demirci ile Huzur’da Ramazan sohbetiÖnceki Haber

Ünlü yazar Senai Demirci ile Huzur’da Ra...

5 yaşındaki kız çocuğuna…Sonraki Haber

5 yaşındaki kız çocuğuna…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!