TERME ADLİYE LOJMANLARI TEMELİ ATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TERME ADLİYE LOJMANLARI TEMELİ ATILDI
Terme Adliyesi’ne ait 18 dairelik lojmanın temel atma töreni protokol katılımıyla gerçekleştirildi.

Terme Belediyesi ve Terme Adliyesi koordinesinde yürütülen proje kapsamında kat karşılığı 18 dairelik adliye lojmanının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Programda konuşan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin imar planının tamamlandığını ve yeni alanların dahil edildiğini belirterek, “Başsavcımızın da katkılarıyla Terme Adliyemize kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapmak suretiyle yaklaşık 18 dairelik bir blok kazandırmış olduk. Şehrimizde görev yapan adliye çalışanlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

1 Temmuz 2021 yılında başlanan lojman projesinin temelinin atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, “16 Mart 2023 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen ve günümüzde de temel atımını gerçekleştirdiğimiz Terme Adliyesi Lojman Projesi’ne katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Termemize ve adliye personelimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından lojman binasının temeli atıldı. Törene, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, adliye personeli, protokol üyeleri, STK temsilcileri ile GIPTA A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Şenyurt katıldı.


Pençe-Kilit Operasyonunda 1 asker şehit olduÖnceki Haber

Pençe-Kilit Operasyonunda 1 asker şehit...

Şenol Kul: Terme'nin turizm potansiyeli çok yüksekSonraki Haber

Şenol Kul: Terme'nin turizm potansiyeli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!