Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Terme AİHL’de “Beni Kandırmazsın” semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme AİHL’de “Beni Kandırmazsın” semineri
“Beni Kandıramazsın Ateizm ve Deizm’deki Mantık Aldatmacıları” isimli kitabın yazarı ilahiyatçı ve mantık bilim uzmanı Sonnur Günaydın Asan, Terme İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde öğrencilere seminer verdi.

Terme İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (TİMMDER) ile Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğiyle Terme’de ağırlanan ilahiyatçı ve mantık bilim uzmanı Sonnur Günaydın Asan, Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine “Beni Kandıramazsın” isimli seminer verdi. Programa, Okul Müdürü Mevlüt Demir, TİMMDER Başkanı Ali Alparslan, din görevlileri, okul idaresi ve öğrenciler katıldı.

Ateist ve deistlerin kandırma yöntemleri üzerine “Beni Kandıramazsın Ateizm ve Deizm’deki Mantık Aldatmacıları” isimli kitabın yazarı Sonnur Günaydın Asan, ateist ve deistlerin kandırma yöntemlerini anlattı. Asan, öğrencilerin ateistlik ve deistlik ile ilgili sorularını cevapladı. Bilgilendirme semineri soruların cevaplanmasının ardından son buldu.

Terme’ye ziyarette bulunması ve verdiği bilgilerle öğrencileri aydınlatmasından dolayı Sonnur Günaydın Asan’a teşekkürlerini ileten TİMMDER Başkanı Ali Alparslan, “Her geçen gün dinin, ahlakın ve inancın ne kadar değerli olduğunu görüyor ve anlıyoruz” dedi.


Terme'de silahlı saldırı! 1 yaralıÖnceki Haber

Terme'de silahlı saldırı! 1 yaralı

Terme sahilinde yaz temizliğiSonraki Haber

Terme sahilinde yaz temizliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!