YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme Belediyesi Mercek Altında!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme Belediyesi Mercek Altında!
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Terme’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların talep ve şikâyetlerini raporladı. AK Partili İnci vatandaşlara, “Terme Belediyesi yönetiminin ve çalışmalarının nasıl ilerlediği?” yönündeki sorularıyla yaklaşırken, vatandaşlar yapılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Erken seçim tartışmaları genel seçimlere 2 sene kala tartışılmaya başlandı. AK Parti ise tartışmalar sonrasında harekete geçerek parti içerisindeki uzmanlarını sahaya sürdü.

Bugüne kadar Adıyaman, Ağrı, Giresun, Samsun, Malatya, Sivas ve Trabzon’un da aralarında bulunduğu 22 şehirde düzenlenen programlar, AK Partili başkanların yönettiği diğer şehirlerde ve ilçelerde de hayata geçirilecek. Program çerçevesinde uzmanlardan oluşan bir ekip, o şehre gidip üç günlük bir inceleme yapıyor.

TERMELİLERE SORULDU: “ESKİ BAŞKAN MI? YENİ BAŞKAN MI?”

Sahaya inen siyasi uzmanların çalışmaları kapsamında Terme’ye gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci’de ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Özellikle esnaf ve STK ziyaretlerine ağırlık veren Ali İnci, vatandaşlarla görüşmesi esnasında Terme Belediyesi yönetiminin ve çalışmalarının nasıl ilerlediği? gibi soruları yöneltmesi ve ilçedeki memnuniyeti ölçmesiyle vatandaşın takdirini topladı. Ali İnci özellikle Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın çalışmaları hakkında vatandaşın görüşlerini dinledi, talep ve şikâyetlerin raporlanacağının altını çizdi.

Ali İnci’nin ziyaretinden önce de AK Parti tarafından yapıldığı iddia edilen ankette, vatandaşlara “Eski Başkan (Şenol Kul) mı? Yeni Başkan (Ali Kılıç) mı?” ifadesi soruldu. Ankette bu sorunun yer alması akıllara, Şenol Kul’un tekrar adaylık durumunu getirdi. Terme Vizyon Gazetesi muhabiri İsmail Can Çam’ın “Adaylığınız ya da niyetiniz söz konusu mu?” sorusu üzerine eski Başkan Şenol Kul daha önceden yaptığı açıklamasında, herhangi bir siyasi partiye ve kişiye küskünlüğünün olmadığını vurgulamıştı.

ŞEHİR ANKETLERİ DE MASADA

Türkiye Gazetesi’nden Ebru Karatosun'un haberine göre, uzmanlardan oluşan ekipler belediyenin seçim öncesinde verdiği vaatlerden yapılmakta olanların ve yapılması planlananların takibini yapıyor. Yapılan çalışmaların ardından hazırlanan rapor, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye sunuluyor.

Mehmet Özhaseki, daha sonra ilgili şehre gelerek belediye başkanı ve bünyesindeki bürokratlarla toplantı yapıyor. Yapılan toplantılarda, belediyelerin çalışmalarına yönelik bir planlama yapılıyor ve varsa eksikliklerin giderilmesi sağlanıyor. Ayrıca, şehirlerin anketleri de masaya yatırılıyor.

Özhaseki, “İstişarenin hikmetine inanıyoruz, bugüne kadar da çok faydasını gördük. Alanında uzman arkadaşlarımız önceden gelip dışarıdan bir göz olarak şehrin röntgenini çekiyor. Daha sonra biz de belediyelerimizin problemlerini dinleyip çözüm bulmaya, tecrübelerimizden doğan fikirlerimizi paylaşmaya, gerekli durumlarda yol göstermeye gayret ediyoruz” dedi.

TERME BELEDİYESİ ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANI ŞENOL KUL

TERME BELEDİYESİ MEVCUT BAŞKANI ALİ KILIÇ

Anahtar Kelimeler:
“Hepimiz şehrimize katma değer katmalıyız”Önceki Haber

“Hepimiz şehrimize katma değer katmalıyı...

Terme’de 30 Ağustos Zafer Bayramı töreniSonraki Haber

Terme’de 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!