YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme CHP Yardımları Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme CHP Yardımları Sürdürüyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme İlçe Başkanlığı’nın çocuklar için başlattığı yardım kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında 500 çift ayakkabı ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

CHP Terme İlçe Başkanlığı tarafından “Çocuklar Eşit Olsun, Mutlu Olsun” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı, bot yardımı yapılıyor. Daha önceden yüzlerce çift ayakkabı, bot çocuklara ulaştırılırken son olarak 500 çift ayakkabı ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere hazırlandı.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

“Vatandaşın derdini dert edinerek çocuklarımızın yüzüne bir tebessüm, ailelerimize biraz da olsa destek olabilmek için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” diyen CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Çocuklarımız için daha öncede katkıları olan isminin verilmesini istemeyen kadim dostumuza 500 çift ayakkabı katkıları için partimiz ve Termeliler olarak teşekkür ederiz. CHP Terme İlçe Teşkilatı olarak pandemiyle de mücadele ettiğimiz bu zor günlerde çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun’a Fırtına UyarısıÖnceki Haber

Samsun’a Fırtına Uyarısı

Terme’de 27 araç ve 100 kişilik ekip karla mücadeleye hazırSonraki Haber

Terme’de 27 araç ve 100 kişilik ekip kar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!