YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme CHP’den Çocuklara Yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme CHP’den Çocuklara Yardım
CHP Terme İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor. Parti teşkilatı olarak çocuklar için hazırlanan kışlık botları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Korona virüsle mücadele kapsamında 7’den 70’e tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı ve yardımda bulunmayı hedefleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Terme İlçe Başkanlığı kış mevsimlerine girilmesiyle beraber ihtiyaç sahibi çocuklara botlar hediye etti.

Pandemiden dolayı ekonomik ve sosyal zorluklar yaşayan ailelerin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, ‘Çocuklar Eşit Olsun, Hepsi Mutlu Olsun’ isimli projeleriyle beraber ilçedeki ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot yardımında bulunduklarını belirtti.

Projede emeği geçen tüm parti üyelerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkürlerini ileten Başkan Yavuz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı korumak, onların ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmek, sahip çıkmak, çocuklara büyük değer veren Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruduğu bu ülkede bizlerin bir görevidir. Ekonomik sıkıntıların, işsizliğin arttığı bu pandemi sürecinde, hem ailelerimize destek olmak, hem de kış şartlarında çocuklarımızın ayaklarını sıcak tutabilmek, sevindirebilmek için CHP Terme İlçe Teşkilatı ve hayırseverlerin destekleri ile hazırladığımız birinci parti botları yerlerine ulaştırmaya başladık” diye konuştu.

CHP Herkes İçin Var

Botlarını kavuşan çocukların mutluluğunu dile getiren Başkan İbrahim Yavuz, “Botları çocuklara ulaştırırken onların o sıcak gülümsemelerine şahit olduk. Çocuklarımızın güzel günlerde kullanması dileğiyle.Cumhuriyet Halk Partisi varsa herkes için var” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Vali’den Açıklama: “Samsun'da Tek Gündemimiz Pandemi”Önceki Haber

Vali’den Açıklama: “Samsun'da Tek Gündem...

Sahte içkiden 2 kişi zehirlendiSonraki Haber

Sahte içkiden 2 kişi zehirlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!