Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Terme ESO 1 yılda tüm borçları ödedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme ESO 1 yılda tüm borçları ödedi
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe, odanın vergi, sigorta primi, personel maaşı ve dış piyasaya olan 220 bin liralık borcun 1 yıl içinde ödendiğini belirtti.

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası (TESO) Başkanı Barış Aktepe, oda başkanlığına seçileli 1 yıl içerisinde odanın vergi, sigorta primi, personel maaşları ve dış piyasaya olan toplam 220 bin liralık borcun ödendiğini belirtti.

Odanın borçlarının ödenmesinin yanı sıra aynı zamanda uzun süredir ihtiyaç duyulan ısıtma sisteminin de güncellendiğini vurgulayan Başkan Barış Aktepe, “Görevi devraldığımız tarihte odanın mevcut borçlarını da yüklenerek çıktığımız bu yolda Şubat 2023 tarihi itibariyle Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın borcu kalmamış durumdadır. Esnafımıza layık olan en iyi hizmeti sunmak için tüm mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

1 yıllık başkanlık sürecinde oda borcunu sıfırlayarak başarıya imza atan Başkan Aktepe, “Erkek ve kadın kuaförlerimizle, fırıncılarımızla belirli periyotlarla bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Küçük esnafın sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Yangında mahsur kalan 8 kişi kurtarıldıÖnceki Haber

Yangında mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı

10 İL İÇİN TERME TEK YÜREK OLDUSonraki Haber

10 İL İÇİN TERME TEK YÜREK OLDU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!