Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Terme Muhtarlar Derneği’nde bayrak değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme Muhtarlar Derneği’nde bayrak değişimi
Terme Muhtarlar Derneği başkanlık seçiminde Çanaklı Mahallesi Muhtarı Ramadan Yılmaz, derneğin yeni başkanı oldu.

Terme Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda görev değişimi gerçekleşti. Tek liste ile girilen seçimde Çanaklı Mahallesi Muhtarı Ramadan Yılmaz, oy çokluğuyla Terme Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçildi.

82 seçmenin kullandığı 60 geçerli oy ile Muhtarlar Derneğine başkan seçilen Ramadan Yılmaz, Yalı Mahallesi Muhtarı Murat Dinç’ten başkanlık bayrağını devraldı.

KARDEŞLİK KAZANDI

Seçimlerin coşkuyla ve mutlulukla geçtiğini kaydeden Ramadan Yılmaz, “Terme’de bulunan 82 mahallenin muhtarının desteğiyle Terme Muhtarlar Derneği’ne başkan seçildim. Seçim arefesinde coşkumuza ortak olan, şahsımı ve yönetimimi destekleyen değerli muhtarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Terme’nin muhtarlarının sesini duyurmaya, onlar için mücadele etmeye kaldığımız yerden birlik ve beraberliğimizle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Terme Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refayittin Danacı, Terme Belediyesi önceki dönem başkan yardımcısı Sezai Uzun ve muhtarlar katıldı.


Terme Çayı ıslah projesi hız kazandıÖnceki Haber

Terme Çayı ıslah projesi hız kazandı

Gelinini öldürüp intihar ettiSonraki Haber

Gelinini öldürüp intihar etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!