Terme sandıkta değişime 'evet' diyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme sandıkta değişime 'evet' diyecek
CHP Terme Belediye Başkanı İbrahim Yavuz seçmene seslenerek, "Terme'nin değişimi, gelişimi için ilçeye hizmet edecek adaya oy verelim. Termelilerin değişim için sandıkta rekor kıracağına inanıyorum" dedi.

Yerel seçimlerin son gününde saha çalışmalarının sonuna gelen CHP Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, seçmenin doğru kararı vereceğini, değişim için 'evet' diyeceğini belirtti.

Sandıktan çıkacak sonucun Terme'nin kaderini belirleyeceğine dikkati çekerek Termelilere seslenen İbrahim Yavuz:

"Ocak ayı itibariyle başlattığımız 2024 yerel seçim çalışmalarımızı 82 mahallemizde gece gündüz demeden sürdürdük. Esnafımızın, sanayicimizin, öğrencimizin, ev kadınlarımızın, çiftçimizin, tüm Termeli hemşehrilerimizin sorunlarını biliyoruz çözümlerine de hakimiz. Bu süreçte halkımızdan gördüğümüz destek bizleri onure etmekle beraber çalışma azmimizi de artırdı. Termeli hemşehrilerimizin de desteğiyle projelerimizi bir bir hayata geçirerek şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Bu doğrultuda kıymetli hemşehrilerimizden Termemize hizmet edecek adaya oy vermelerini istiyoruz. Sizleri 31 Mart'ta Terme'de değişime 'evet' demeye davet ediyorum."


Terme'de iftarda büyük buluşmaÖnceki Haber

Terme'de iftarda büyük buluşma

TERME ŞENOL KUL İLE 'HİZMETE DEVAM' DEDİSonraki Haber

TERME ŞENOL KUL İLE 'HİZMETE DEVAM' DEDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!