Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Terme TSO’dan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme TSO’dan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse’yi makamında ziyaret etti.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İsmail Rahman Köse’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilçeye yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Ahmet Ekmekçi, “Termemize yeni atanan Milli Eğitim Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz aylarda odamızı ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun müjdesini verdiği ilçemizde yapımına başlanacak olan anaokulu hakkında görüş Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli olarak çalışıyoruz. Terme TSO olarak ilçeyi geliştirmeyi hedefleyen projeleri yakından takip ederek destekliyoruz” diye konuştu.

Terme TSO Başkanı Ekmekçi aynı zamanda başta akaryakıt fiyatları olmak üzere farklı etkenlerle zorda olan taşımacılık sektörünü ilgilendiren konuları da Müdür Köse’ye aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Köse, “TOBB tarafından yapılması planlanan anaokulu projesi ilçemize değer katacaktır. Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm ilçemiz adına emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Terme sahilinde yaz temizliğiÖnceki Haber

Terme sahilinde yaz temizliği

Akaryakıta bir zam daha! Litresi 26 TL’yi geçti…Sonraki Haber

Akaryakıta bir zam daha! Litresi 26 TL’y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!