Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Terme’de coşkulu 19 Mayıs kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de coşkulu 19 Mayıs kutlaması
Terme’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mehteran takımı ve halk oyunları gösterisi eşliğinde büyük coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıldönümü kutlama programı Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması ve çelenk sunumuyla başladı.

Törene, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve stk temsilcileri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli’nin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptığı törende, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve şiirler okundu. Halk oyunları ve mehteran takımı gösterileri törende büyük coşku yarattı.

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ temalı çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

 


CHP Samsun Milletvekili Murat Çan’dan Şehit Aileleri ve TESUD’a ZiyaretÖnceki Haber

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan’dan Şe...

İhtiyaç sahiplerine akülü araç temin edildiSonraki Haber

İhtiyaç sahiplerine akülü araç temin edi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!