Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Terme’de gerçek belediyecilik devam edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de gerçek belediyecilik devam edecek
Cumhur İttifakı AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi, AK Parti ve MHP teşkilat mensupları, milletvekili, belediye başkanları ve coşkulu kalabalığın katılımıyla açıldı.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Termelilere seslenen Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, birlik ve beraberlik ruhuyla Terme’de hizmet belediyeciliğinin devam edeceğini kaydetti.

Termelilerin, Samsun’da ve Terme’de bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini anımsatan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, “31 Mart seçimlerinde de Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için vereceğiniz destek onun gücünü artıracak bir seçimdir. Bu doğrultuda 31 Mart’ta Terme’de Şenol Kul’a, Samsun’da ise Halit Doğan’a en yüksek desteği vereceğinizden kuşkum yok. 2019 yılında belediye başkanlığı görevine gelen Ali Kılıç’a da teşekkür ediyoruz. Görevler gelir geçer, görevler emanettir. Bu emaneti devrederken sizin kıymetiniz, değeriniz, adamlığınız ortaya çıkar. Ali başkanımıza da bu konuda gösterdiği hassasiyetten ötürü cani gönülden tebrik ediyorum. Terme’de çok başarılı şekilde belediye başkanlığı görevini yürüten Şenol Kul şimdi Terme’de yeni bir sayfa açıyor. Bundan sonra Terme’nin gözdesi olacaktır” dedi.

İLK İŞ KAMU KAMPÜSÜ VE BULVAR YOLU

Terme şehir yapısının rahat bir nefes alması amacıyla meydan projesine hızla başlayacaklarını vurgulayan Şenol Kul, “İlçe meydanında bulunan jandarmanın yeni binası hizmete açılıyor, belediye ve kaymakamlık binasını da Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırması tamamlanan 24 dönümlük arazi üzerine inşa edeceğiz. öte yandan kamu kampüsü güzergahında bulunan 25 metre genişliğindeki bulvar yolu projesini de süratle tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

2025’TE SALIPAZARI BARAJI TAMAMLANIYOR

Terme için hayati önem taşıyan Salıpazarı projesine de değinen Şenol Kul, projenin 2016 yılında başladığını ve günümüzde de devam ettiğini belirterek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Değişen iklim şartlarından ötürü bölgede oluşan değişken yağış koşulları altında Terme Çayı ilçemiz için taşkın riski taşıyor. Yaz ve sonbahar dönemlerinde sıklıkla karşılaştığımız sel ve su taşkını riskini minimalize etmek için başlatılan Salıpazarı Barajı ve su havuzu projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bakanımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Salıpazarı Barajı’nın 2025 yılı Ağustos ayında tamamlanacağını açıkladı. Terme için sel, taşkın ve içme suyu sorunu çözüme kavuşacak.”

Cumhur İttifakı’nın eser kazandırmak ve hizmet gerçekleştirme derdinde olduğunu vurgulayan Şenol Kul, “İnanıyorum ki değerli hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart’ta sandıklarda rekor oy ile Terme’de ve Samsun’da ‘Gerçek Belediyecilik’ devam edecek” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Ender Gür, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni ve Ahmet Topal, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı MHP Çarşamba İlçe Başkanı Alper Yalçın, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Samsun’da deprem!Önceki Haber

Samsun’da deprem!

Başkan adayı Hacı Bilal Aslan’a saldırı!Sonraki Haber

Başkan adayı Hacı Bilal Aslan’a saldırı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!