YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme’de İYİ Parti Rüzgarı Esti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de İYİ Parti Rüzgarı Esti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru, Terme’de esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Samsun’un tüm ilçelerini gezen İYİ Partili heyet esnafın sorunlarını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e iletecek.

İYİ Parti Terme İlçe Teşkilatı’nda parti üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Burcu Akçaru, Termeli sahaya çıkarak esnafın sorunlarını dinledi.

Her Bildiri Akşener’e İletilecek

Anadolu’nun her noktasındaki esnafın yıllardır ekonomik krizle mücadele ettiğini dile getiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, pandeminin de etkisiyle esnafın çıkmazda olduğunu aktardı.

Mevcut süreçte Türkiye’deki her esnafın göz önünde bulundurularak ilgili desteklemelerin yapılması gerektiğinin altını çizen Mehmet Arslan, “İYİ Parti teşkilatı olarak genelden yerele Türkiye’nin 4 noktasında tamamıyla sahadayız. Saha çalışmalarımız kapsamında esnafımızın ekonomik ve sosyal sorunlarını dinleyerek bunları genel başkanımız Meral Akşener’e bizzat ileteceğiz” diye konuştu.

“Esnafı Ezdirmeyeceğiz”

Terme’deki programları kapsamında ilçe esnafını kapı kapı gezerek ziyaret eden İYİ Parti GİK Üyesi Burcu Akçaru ise açıklamasını şu şekilde tamamladı:

“Bugün görüyoruz ki Türkiye’nin her ilinde, ilçesinde hatta kasabasındaki esnaf ekonomik sorunlarla mücadele ediyor. Terme’de de bu sorunları esnafın halinden görebiliyoruz. Çoğu esnaf siftah yapmadan kepenk kapatıyor. İşyerinin kirasına, elektriğine, suyuna, çocuklarının eğitimine hatta gıda yardımına bile bir destek sağlanamıyor. Savaştan çıkıp daha 10 yaşındayken fabrikalar, sanayi alanları, istihdam bölgeleri kurulmuş Türkiye’nin 2021 yılında geldiği hale bakın. Her gün ülkemizin farklı vilayetlerinde esnafın protestoda bulunduğunu görüyoruz. Esnaf haykırıyor hükümet susuyor, esnaf ağlıyor hükümet ilgilenmiyor. İYİ Partililer olarak şuanda Türkiye’nin 4 tarafında esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz ve sonucunda ilgili çalışmaları yapacağız. Esnafı ezdirmeyeceğiz.”

İYİ Partili Mehmet Arslan ve Burcu Akçaru’ya ziyaretlerinde İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Alpaslan Sabuncu ve partililer eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Terme'ye 3,5 Milyon Liralık Mantar TesisiÖnceki Haber

Terme'ye 3,5 Milyon Liralık Mantar Tesis...

TERME’DE SOSYAL DENGE SEVİNCİSonraki Haber

TERME’DE SOSYAL DENGE SEVİNCİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!