Terme’de yeni dönemin ilk belediye meclisi toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de yeni dönemin ilk belediye meclisi toplandı
Terme Belediyesi Meclisi ilk toplantısını Belediye Başkanı Şenol Kul başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Kul, “İlçemizi yarınlara taşıyacak kararlara birlik ve beraberlik içinde imza atacağız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ve Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde mazbatalarını alan meclis üyeleri Terme Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan meclis toplantı salonunda yerlerini aldı.

Terme Belediye Meclisi’nde 18’i AK Parti’den 7’si ise CHP’den oluşan toplam 25 üyenin bulunduğu meclis ilk toplantısını 15 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirdi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Başkanlığında toplanan mecliste yeni dönemde görev yapacak meclis başkan vekilleri, meclis kâtipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

“ŞİMDİ PROJELERİMİZİ KONUŞMA ZAMANI!”

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni dönemle ilgili meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Bir seçim dönemi geride kaldı. Şimdi Termemiz için projelerimizi konuşma zamanı. Rabbim bize Terme için hayırlı kararlar almayı nasip etsin. Termeli hemşehrilerimin bize verdiği sorumluluğun farkındayız. Terme’nin yarınları için projeler üretecek, bu mecliste aldığımız kararlarla projeleri hayata geçireceğiz. Terme’nin menfaatine olacak her türlü proje ve kararda birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğimize inancım tam” ifadelerine yer verdi.

Meclis üyeleri kendilerini tanıttıktan sonra, yeni dönemde görev yapacak meclis başkan vekilleri, meclis kâtipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri yapılarak karara bağlandı.


Denizlerde av yasağı başladıÖnceki Haber

Denizlerde av yasağı başladı

Samsun'da 314 arsa 24 ay vade imkanıyla satışa çıkarılıyor!Sonraki Haber

Samsun'da 314 arsa 24 ay vade imkanıyla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!