Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Termeli muhtarlardan depremzedelere destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Termeli muhtarlardan depremzedelere destek
Terme’de mahalle muhtarları kendi aralarında topladıkları 38 bin 500 TL’yi deprem bölgesine yardım amacıyla AFAD’a bağışladılar.

Samsun’un Terme ilçesinde, depremzedeler için harekete geçen mahalle muhtarları kendi aralarında topladıkları 38 bin 500 TL’yi AFAD’a bağışladılar.

60 mahalle muhtarının destek verdiği kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Yılmaz, “Ülkemizi derinden etkileyen deprem afeti sonrası ilçemizdeki muhtarlarımızla birlikte harekete geçerek yardım kampanyası düzenledik. Kısa sürede topladığımız yardımları AFAD’a göndererek destekte bulunduk. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Muhtarların, kampanya haricinde de şahsi olarak destekte bulunduklarını kaydeden Dernek Başkanı Ramazan Yılmaz, muhtarlar aracılığıyla gıda, giysi, elektronik cihaz gibi ihtiyaç duyulan malzemeleri bölgeye gönderdiklerini söyledi.

AFAD GÖNÜLLÜSÜ MUHTARLAR SAHADA

Terme’den AFAD gönüllüsü olan 5 mahalle muhtarının bölgedeki çalışmalara destek verdiğini söyleyen Başkan Ramazan Yılmaz, “Tüm ülke olarak birlik, beraberlik içerisinde tek yürek olduğumuz şu günlerde acımızın yanında dayanışmamızın da gururunu yaşıyoruz. İlçemizde görev yapan 5 muhtarımız deprem bölgesinde AFAD gönüllüsü olarak çalıştılar. Deprem bölgesinden memleketimize gelen depremzedelere de desteklerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.


Fransa’dan gelen gurbetçi depremzedelere yardım gönderdiÖnceki Haber

Fransa’dan gelen gurbetçi depremzedelere...

Terme’de Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması finali gerçekleştiSonraki Haber

Terme’de Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!