YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme’nin de yer aldığı hayvan hırsızlığına tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’nin de yer aldığı hayvan hırsızlığına tutuklama
Terme, Çarşamba, Canik ve İkizce ilçelerinde hayvan hırsızlığı operasyonunda gözaltına alınan 13 kişiden 2’si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Jandarma tarafından Salıpazarı merkezli başlatılan hayvan hırsızlığı operasyonu kapsamında Terme, Çarşamba, Canik ve Ordu’nun İkizce ilçesindeki 13 şüphelinin ev adreslerine baskın yapılarak gözaltına alındı. Eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucunda 22 büyükbaş hayvan, 5 cep telefonu, 2 sahte araç plakası, 130 kulak küpesi, kulak küpesi sökme aparatı, kulak küpesi takma aparatı, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 42 tabanca fişeği ve 114 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

4 AYRI SUÇTAN YARGILANDILAR

Büyükbaş hayvanlardan 8'inin kulak küpesinin ise değiştirildiği ve üzerinde oynandığı belirlendi. Operasyonda, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "nitelikli hırsızlık", "resmi belgede sahtecilik" ve "mala zarar verme" suçlarından 12 şüpheli gözaltına alındı. Korona virüs testi pozitif çıkan 5 zanlı, yurda yerleştirilerek karantinaya alındı. Jandarmadaki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaya ilişkin bir zanlının ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.


Vali Dağlı’dan cenaze ve taziye uyarısı!Önceki Haber

Vali Dağlı’dan cenaze ve taziye uyarısı!

Takım otobüsüne saldırıda bulunan şüpheli yakalandıSonraki Haber

Takım otobüsüne saldırıda bulunan şüphel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!