YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

TİAD’dan Kastamonu’ya yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİAD’dan Kastamonu’ya yardım
Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından harekete geçen Terme İş Adamları Derneği (TİAD), temel ihtiyaç ve gıda malzemeleri ile yüklenmiş yardım tırını bölgeye gönderdi.

Kastamonu’daki selzedeler için Türkiye’nin dört bir yanında yardım kampanyaları düzenleniyor. Terme İş Adamları Derneği’de buna kayıtsız kalmayarak yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki esnafların desteğiyle 1 tır ve 1 minibüs dolusu yardım malzemesini sel bölgesine gönderdi. Selzedelere destek amacıyla su, giysi, gıda ve diğer çeşitli yardım malzemelerinin toplandığı yardım tırı yola çıktı.

“YAŞANAN FELAKETİ ANLAYABİLİYORUZ”

Kastamonu’da yaşanan felaketin büyüklüğüne değinen TİAD Başkanı Mahmut Köktan, “Kastamonu’ya, Karadeniz’e ve tüm ülkemize geçmiş olsun. Batı Karadeniz bölgesinde yaşanan sel büyük bir felakettir. Termemizin de yıllardır sel sorunlarıyla mücadele etmektedir. Selin yıkıcı gücünü tahmin edebiliyoruz, yaşanan felaketi anlayabiliyoruz. Burada mağdur olan selzede vatandaşlar için TİAD olarak hazırladığımız temel gıda ve ihtiyaç malzemelerini bölgeye gönderdik. Gün birlik günüdür” dedi.

Sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralı olanlara ise geçmiş olsun dileklerini ileten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Afetten etkilenen vatandaşlarımız için hazırlanan yardım tırı yola çıktı. Bölgede bir nebze olsun ihtiyaçlarını giderebiliyorsak, destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere” diye konuştu.

Programa, Terme Kaymakamı Kübra Baka, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, MHP ilçe başkanı Hüseyin Yüksel, İlçe Müftüsü Ömer Ergül ve TİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yardım tırları, Terme Müftüsü Ömer Ergül’ün yaptığı dualar sonrasında yola çıktı.

 

Anahtar Kelimeler:
Terme’ye yeni kaymakam atandıÖnceki Haber

Terme’ye yeni kaymakam atandı

Terme’de ölümlü trafik kazasıSonraki Haber

Terme’de ölümlü trafik kazası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!