Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Yuvarlanan kamyonda genç muhtar adayı hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yuvarlanan kamyonda genç muhtar adayı hayatını kaybetti
Terme’de uçuruma yuvarlanan tomruk yüklü kamyondan atlayan sürücü, savrulan tomrukların çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun'un Terme ilçesi İlimdağ Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Alperen Tecir (28) idaresindeki 55 K 7031 plakalı tomruk yüklü kamyon tali yolda ilerlerken yolun bir kısmının çökmesi sonucu fındık bahçesine doğru yuvarlandı. Kamyon sürücüsü Alperen Tecir araçtan atlayarak kurtulmak istedi. Kamyonun üzerinden savrulan tomruklar Tecir'e çarptı. Ağır yaralanan genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Alperen Tecir'in cansız bedeni otopsi için Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI!

Gölyazı Mahallesi eski muhtarı Ekrem Tecir’in oğlu Alperen Tecir, önceki günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhtar adaylığını açıklamıştı.

Tecir, mesajında şu ifadelere yer vermişti:

“Değerli büyüklerim ve kardeşlerim 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerimizde mahallemizi en güzel şekilde temsil etmek adına Gölyazı Mahallesi Muhtar Adaylığımı sizlerle paylaşıyorum. Mahallemiz ve ilçemiz adına hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Saygılar, sevgiler diliyorum.”


Terme’de şarbon tehlikesiÖnceki Haber

Terme’de şarbon tehlikesi

Çalınan otomobil ‘Change’ için Terme’ye satıldı!Sonraki Haber

Çalınan otomobil ‘Change’ için Terme’ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!