Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

100. Yılda Terme’de Zafer Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
100. Yılda Terme’de Zafer Coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü Terme’de düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde halk oyunları gösterileri Zafer Yürüyüşü gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda tören düzenlendi. Saat 9.30’da Kaymakamlık makamında başlayan program, Kaymakam Metin Maytalman ve Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Lise öğrencileri tarafından ’30 Ağustos’ temalı şiirler okundu. Emrah Kuvvet, Atatürk İlkokulu öğrencileri ile hazırladıkları yöresel halk oyunları gösterilerini sergilediler.

CHP İlçe Teşkilatı ve ADD Terme Temsilciliği de Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki program son buldu.

Meydandaki tören sonrasında programa Terme Kaymakamlığı’nda devam edildi. Terme Kaymakamı Metin Maytalman, protokol üyelerini makamında kabul ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

GENÇ TERMELİLERDEN ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Hz. Hamza Cami önünde bir araya gelen Termeli gençler ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdiler. Büyük Türk Bayrağı altında yürüyen Termeliler, ülkenin geleceğine güvenle bakıldığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekçisi olduklarının sinyalini verdiler. Yürüyüş sonrası Cumhuriyet Meydanı’na ulaşan vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekildiler.


Erhan Usta’dan Terme’de esnaf ve çiftçi ziyaretiÖnceki Haber

Erhan Usta’dan Terme’de esnaf ve çiftçi...

TZO Başkanı Ergün: “Çeltik en az 15 TL olmalı”Sonraki Haber

TZO Başkanı Ergün: “Çeltik en az 15 TL o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!