YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

AK Parti Terme’de Neler Olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Terme’de Neler Olacak?
Korona virüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti'nin kongre takvimi yeni normal sürecinin başlamasıyla beraber netlik kazanmaya başladı. Kongrelerin, Ağustos ayının ilk haftasında başlaması planlanıyor.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yeni tip korona virüs salgını sonrası normalleşme süreci kapsamında siyasi parti kongreleri ile oda ve sendika seçimlerinin yapılabileceğine karar verdi. AK Parti'nin ertelenen kongrelerinin de takvimi belli oldu.

İL BAŞKANLIĞINA 3 ADAY

Samsun AK Parti'de il başkanlığına aday olan 3 isim bulunuyor. AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na mevcut başkan Ersan Aksu, Mehmet Teyyare ve Termeli iş insanı Murat Çelik'in aday olduğu biliniyor.

İLÇE KONGRELERİ YENİDEN BAŞLIYOR

Delege seçimlerini tamamlayan AK Parti, Samsun'da sadece Canik ve Havza ilçe kongrelerini gerçekleştirebilmiş, daha sonra korona virüs salgını nedeniyle kongreler ertelenmişti. Samsun’un 15 ilçesinde kongrelerin Ağustos ayının ilk haftasında belirlenecek takvime göre yapılacağı netlik kazandı.

Terme’de Neler Olacak?

AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kongrede tekrar aday olmayacağını açıklamıştı. Siyasi mücadelenin verdiği yorgunluktan ötürü siyasete ara vereceğini açıklayan mevcut Başkan İbrahim Ar’ın yerine kimin geleceği ise merak uyandırıyor. AK Parti Terme Teşkilatı’nda popüler 4 ismin aday olacağı konuşuluyor. Kongrede aday olacak isim ya da isimlerin ise henüz resmi bir başvuru ve açıklaması yok.


İdlib’den Samsun’a acı haber: 1 şehitÖnceki Haber

İdlib’den Samsun’a acı haber: 1 şehit

CHP’li Türkel’den Terme’ye ziyaretSonraki Haber

CHP’li Türkel’den Terme’ye ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!