YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP’li Türkel’den Terme’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Türkel’den Terme’ye ziyaret
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’nu ziyaret etti, Pazar Cami açılışına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’nu ve CHP Terme İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu.

Parti binasında gerçekleşen ziyarete, İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Başkan İbrahim Yavuz, teşkilatın çalışmalarını İl Başkanı Fatih Türkel’e anlattı. Partideki görüşmelerin ardından restorasyonu tamamlanan ve korona virüs salgını nedeniyle geçici olarak kapatılan, salgın tedbirlerinin gevşetilmesiyle beraber tekrar ibadete açılan Terme Pazar Cami’nin açılışına katıldı. CHP’li heyet daha sonra Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’na ziyarette bulundu.

Maskeler dağıtıldı

Korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafeye ve maske kullanımının büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Fatih Türkel, “Tüm dünya olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tabi ülkemizde de bir takım tedbirler alındı. Bu tedbirlerin ne kadar yerinde olduğunu süreç sonrasındaki analizlerde göreceğiz. Elbette daha sağlıklı ve emin kararlarla beraber bu sürecin yürütülebileceği inancındayız. CHP olarak salgın sürecinde insanlarımızı maske kullanımına sevk etmeye çalışıyoruz. Sokakta gördüğümüz maskesiz insanları uyarıyoruz” diye konuştu.

CHP’li heyet Terme kapalı pazar alanındaki pazarcı esnafını da ziyaret ederek sorunları dinledi, esnafa maske dağıttı.

Terme’nin eşsiz değerlere sahip bir ilçe olduğunu kaydeden Başkan Türkel, insanların sıcakkanlı ve sevecen olduğunu belirtti. CHP İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Başkan Fatih Türkel, Başkan İbrahim Yavuz’a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

“Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek”

Salgın sürecinde farklı zamanlarda vatandaşlara salgınla ilgili olarak bilgilendirici el ilanı ve maske dağıttıklarını anımsatan Başkan İbrahim Yavuz ise, “Bu kötü günleri hep birlikte, hassasiyetimizle atlatacağız. CHP İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AK Parti Terme’de Neler Olacak?Önceki Haber

AK Parti Terme’de Neler Olacak?

Terme’ye yeni yatırım müjdeleriSonraki Haber

Terme’ye yeni yatırım müjdeleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!