Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

AK Parti Terme’de Seçim Değerlendirmesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Terme’de Seçim Değerlendirmesi
AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, 14 Mayıs seçim sonuçlarını, 28 Mayıs seçim çalışmalarını ve Terme’deki yatırımları değerlendirdi. Başkan Ertan, “Seçimin 2. turunda en yüksek katılım ile tekrar sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek ve kendisini 13. Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Termeli seçmenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 74,4 oy oranıyla desteklediğini belirten AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, 2. turda en yüksek katılım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destekte bulunma çağrısı yaptı.

Başkan Ertan, Türkiye’nin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olan 14 Mayıs seçimlerinin, Türk milletinin basiret ve ferasetiyle demokrasiye yakışır şölen havasında geçtiğini belirtti.

Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Mümin Osman Ertan, seçim sürecinin Türkiye genelinde olduğu gibi Terme’de de demokratik olgunluk, kardeşlik ve huzur içerisinde geçtiğini anımsatarak, “14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Terme’de yüzde 89,23 oranında katılım sağlanarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 74,4 oranında desteklenmiştir. Her yönüyle sorunsuz şekilde sonuçlandırılan 14 Mayıs seçimlerinde Termeli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Termeliler bugüne kadar bütün seçimlerde ‘Milletin Adamı’nı destekledi” diyen Mümin Osman Ertan, “AK Parti'ye ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a göstermiş olduğunuz sevgi, muhabbet ve destek için bu kutlu davanın bir neferi olarak şükranlarımı sunuyorum. Hamdolsun, Termemiz 22 yıldır ‘Milletin Adamı’nı yalnız bırakmadı. Bugün de aynı kararlı duruşla yine milletinin yanında yer aldı” dedi.

2. TURA TAM KATILIM ÇAĞRISI

14 Mayıs seçimleri sonrasında AK Parti’nin tekrar meclisin güçlü ismi olduğunun altını çizen Başkan Ertan, seçim sürecinin henüz bitmediğini ve 2. turda tüm seçmenlerin sandıklarda olması gerektiğini belirtti.

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimin 2. turunda tüm seçmenin sandıklara giderek oy kullanması gerektiğini vurgulayan Başkan Ertan, “Terme’de 37 bin 146 seçmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemiştir. Bu seçim sonucunda Cumhur İttifakı’nın büyük payı var. Seçim sürecinde özellikle MHP Terme İlçe Teşkilatına ve Yeniden Refah Partisi’ne çalışmalarından, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Artık seçimin 2. turunda da bizlere yakıştığı gibi tekrar sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek ve kendisini 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz oy oranını daha da yükselterek, 28 Mayıs seçiminden zaferle çıkacak ve inşallah tarihi başarıya imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’na birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN AK PARTİ’DEN 5 VEKİLİNİ MECLİSE GÖNDERDİ

14 Mayıs seçiminde 27. Dönemde olduğu gibi Samsunluların büyük oranla AK Parti’yi desteklediklerini ve meclise 5 milletvekili gönderildiğini kaydeden Başkan Ertan, “Samsunlular geçmiş yıllarda olduğu gibi AK Parti’ye olan teveccühünü en iyi şekilde göstermiş, 27. dönemde olduğu gibi bu dönemde Samsun’dan 5 milletvekilini meclise göndermiştir. AK Parti olarak Samsun’da 5 milletvekili çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Samsun, AK Parti döneminde ihracat, ticaret, istihdam, sanayi, turizm, tarım, sağlık ve eğitim şehri olmuştur. Çeşitli alanlarda şehrimiz gelişmiş ve bölgesel bir güç haline gelmiştir. AK Parti hükümeti çalışmalarıyla şehrimiz ve ülkemiz güçlenmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

TERME’NİN DEĞERLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Özellikle Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş’un Terme’deki sorunlara hızla dahil olarak çözüme kavuşturduğuna dikkati çeken Başkan Ertan, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Ticaret Bakanımız sayın Mehmet Muş, 9 Mayıs tarihinde ilçemizde iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldiği programda Termelilerin sorunlarını yakından takip etti. Bakanımız Mehmet Muş, Terme Öğretmenevi projesinin hizmete sokulması için konuyu yakından takip etti ve 12 milyon 500 bin liralık ödenek çıkartılmasını sağlayarak projede sona gelinmesini sağladı. Terme Öğretmenevi içerisinde barındırdığı imkânlarla yalnızca ilçemize değil aynı zamanda Karadeniz sahil yolunu kullanan birçok kişinin de hizmetinde olacak.

Öte yandan Türkiye’nin 2. el ticari araç piyasasının güçlü olduğu Termemizde Oto Galericiler Sitesi Projesinde arazi sorunları yaşanıyordu. Sayın Bakanımız Mehmet Muş, ilgili arazinin kamu yararına kararının çıkartılmasını sağlayarak projenin önündeki engelleri aşmamızı sağlamıştır.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hayata geçirilecek yatırımlarla birlikte ilçemiz bölgede daha da güçlenecek, istihdamı ve refahı artacaktır. Bu vesileyle, projelerin önündeki engelleri aşmamıza yardımcı olan öncelikle Ticaret Bakanımız ve Samsun Milletvekilimiz sayın Mehmet Muş’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz sayın Çiğdem Karaaslan’a, 27. Dönem Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş’a ve Ahmet Demircan’a teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de başta Sayın Mehmet Muş’a, Çiğdem Karaaslan’a, Yusuf Ziya Yılmaz’a, Orhan Kırcalı’ya ve Ersan Aksu’ya çalışmalarında başarılar diliyorum.”


TAKE’de ekipman seferberliği başladıÖnceki Haber

TAKE’de ekipman seferberliği başladı

CHP ESKİ BAŞKANI BEKGÖZ'ÜN ACI KAYBISonraki Haber

CHP ESKİ BAŞKANI BEKGÖZ'ÜN ACI KAYBI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!