Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

TAKE’de ekipman seferberliği başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TAKE’de ekipman seferberliği başladı
Terme Arama Kurtarma Ekibi Derneği (TAKE) faaliyetlerini eksiksiz sürdürebilmek için ekipman tedarikine başladı.

Erozyon, sel, çığ ve deprem gibi doğal afetlerde karada ve denizde oluşabilecek insan kayıplarına karşı çalışmalar sürdüren TAKE, derneğin bölgesel ve ulusal alanda daha aktif rol alabilmesi için ihtiyaç duyulan ekipmanları temin etmeye başladı.

Davut’un Sofrası Restoran’da akşam yemeğinde bir araya gelen TAKE Yıldırım Ekibi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak dernek çalışmaları hakkında konuştular. Derneğin zaman zaman kayıp vakalarına katılarak çalışmalara büyük destek verdiklerini söylen TAKE Başkanı Arif Çelik, “Ülkemizi derin hüzne boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına yoğunluk verdik. Bu bağlamda, olası afetlere karşı derneğimizin ihtiyaç duyduğu ekipmanları listeleyerek bunları tedarik etmeye başladık. Artık Termemizin, bölgemizin tam kapasiteli arama kurtarma ekibi olacak” diye konuştu.

55 kişilik TAKE Yıldırım Ekibi’nin bölgenin tek gönüllülük esasına dayanan arama kurtarma ekibi olduğunu vurgulayan Başkan Arif Çelik, dernek üyeleri haricinde hayırseverlerin de desteğiyle toplanan yardımlar sonucu alınan ekipmanların insan hayatı kurtarmada önemli bir faktör olduğunun altını çizdi.


İhtiyaç sahiplerine akülü araç temin edildiÖnceki Haber

İhtiyaç sahiplerine akülü araç temin edi...

AK Parti Terme’de Seçim DeğerlendirmesiSonraki Haber

AK Parti Terme’de Seçim Değerlendirmesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!