Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

AK Partili Ersan Aksu’dan Terme’ye çıkarma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Ersan Aksu’dan Terme’ye çıkarma
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, “Milletimizin desteği ve teveccühü ile 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı yine sandıkları patlatacaktır” dedi.

Arefe günü Terme’nin Bazlamaç Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, köy ve ilçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.

Tüm İslam âleminin Ramazan bayramını tebrik eden Ersan Aksu, hem bayram coşkusunu hem de seçim heyecanını bir arada yaşadıklarını vurguladı.

14 MAYIS’TA CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Esnaf programı kapsamında Terme Vizyon Gazetesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Adayı Aksu, “21 yıldır AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin her alandaki sorunlarını büyük küçük ayırt etmeksizin çözüme kavuşturduk. Aziz milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi, güveni ve desteğiyle Türkiye bugün her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ülke konumunda. Değerli hemşehrilerimiz en doğru kararı vererek 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nı destekleyecektirler. Çeyrek asra yakın süredir dediğimiz gibi; ‘Durmak yok yola devam’ diyeceğiz. Milletimizin desteği ve teveccühü ile 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı yine sandıkları patlatacaktır” diye konuştu.

Terme Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Çam ile AK Parti heyeti arasında gerçekleşen sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çekinildi.

Aksu’ya ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Alemdar, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Cem Devranlı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahri Kara, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ve partililer eşlik etti.


Terme’de bunalım sonucu intihar!Önceki Haber

Terme’de bunalım sonucu intihar!

1. Lig Şampiyonu SamsunsporSonraki Haber

1. Lig Şampiyonu Samsunspor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!