Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

'Ateşböceği' Fatih İlkokulu öğrencileriyle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Ateşböceği' Fatih İlkokulu öğrencileriyle buluştu
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) ait gezici öğrenim birimi “Bilişim Ateşböceği” Terme Fatih İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) ait “Bilişim Ateşböceği Öğrenim Birimi” tırı Terme Fatih İlkokulu’ndaki öğrencilerle buluştu.

Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimleri'nde tır dorsesinin içine kurulu ‘Bilişim ve Teknoloji Alanı’, ‘Serbest Etkinlik Alanı’ ve ‘Yaşam Alanı’ olmak üzere 3 bölüm bulunuyor. Fatih İlkokulu öğrencileri Ateşböceği’nde eğitici ve öğretici aktiviteler gerçekleştirdi.

TEGV’nin Ateşböceği tırını okullarında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Fatih İlkokulu sınıf öğretmeni Tahsin Tilbi, “Gezici öğrenim birimleri araçları ile Türkiye’yi karış karış gezerek buradaki öğrencilerin eğitim, öğretiminde destekte bulunan TEGV’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Fatih İlkokulu olarak bilgiye ulaşma noktasında günümüz teknolojilerini de öğrencilerimizle buluşturarak onların gelişimine katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Terme’de uyuşturucu ve sahte para ele geçirildiÖnceki Haber

Terme’de uyuşturucu ve sahte para ele ge...

Mantar üretim çadırları hazırlanıyorSonraki Haber

Mantar üretim çadırları hazırlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!