Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Auto Doctor’da kışlık bakıma yüzde 20 indirim!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Auto Doctor’da kışlık bakıma yüzde 20 indirim!
Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte araçların kışlık bakımları yapılmaya başlandı. Motor ustaları kışlık bakımların yapılmadığı takdirde araçlarında ciddi sorunların ortaya çıkacağını belirtiyor. Terme Sanayi Sitesi’nde bulunan Autor Doctor oto bakım servisinde kışlık bakım yaptıracak araç sahipleri yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

Türkiye'de yaklaşık 26 milyon trafiğe kayıtlı araç sayısı, trafikteki yerini korurken araçların bakımları ciddi önem arz ediyor. Yaz aylarında kullanıldığı gibi kışın da çok sık kullanılan araçlara, havaların soğuması ile birlikte uygulanacak bazı işlemler, hem motorun ömrünü uzatıyor hem de zamanla oluşabilecek zararların önüne geçiyor.

“ZARAR GÖREN ARAÇLAR EN DÜŞÜK 10 BİN LİRA MASRAFA YOL AÇABİLİR”

Terme Sanayi Sitesi’nde bulunan Auto Doctor oto bakım tesisi ustası Serdar Özden, araçlardaki kışlık bakımın en önemli faktörünün antifriz kullanımı olduğunu vurguladı.

Her aracın kendine özgü periyodik bakımlarının olduğunu bunun yanı sıra kışlık bakımların da motor sağlığı açısından büyük önem arz ettiğini söyleyen usta Serdar Özden, “Kışlık bakımı gerçekleştirilmeyen araçlarda zamanla yağ eksiltmeleri görülüyor. Özellikle antifriz kullanılmadığı takdirde soğuk motorun ani ısınma şiddetiyle karşılaşması sonucu motor bloğunda çatlamalar, paslanmalar ve radyatörün patlaması meydana gelebilir. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuz takdirde, motor parçalarının zarar görmesiyle günümüz bakım ve onarım maliyetleriyle yaklaşık 10 ila 15 bin lira masrafa yol açabilir. Araç sürücülerinin bakım masraflarından kaçarak daha büyük masraflarla karşılaştığına şahit olduk. Tüm sürücüler, kışlık ve periyodik bakımlarını aksatmadan takip etmeli” ifadelerini kullandı.

Havaların soğumasıyla beraber eski aküler işlevini yitirerek motoru çalıştırmayacağına da dikkati çeken Özden, araç sürücülerinin kış aylarında mutlaka kış lastikleriyle seyahat etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

AUTO DOCTOR’DA YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI!

Auto Doctor oto bakım tesisinde tüm otomobil ve hafif ticari araçların bakımlarının gerçekleştirilebildiğini söyleyen Özden, “Tüm sürücülerimizin can ve mal güvenliği için araçlarının kışlık bakımlarını aksatmamaları gerekmektedir. Auto Doctor oto tesisimizde kışlık bakım yaptıracak araç sürücülerimize tesisimizde yüzde 20 indirim olanağı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun’da 984 bin araç ve sürücüsüne işlem yapıldıÖnceki Haber

Samsun’da 984 bin araç ve sürücüsüne işl...

Ehliyet ücretlerine büyük zam yoldaSonraki Haber

Ehliyet ücretlerine büyük zam yolda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!