Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Barış Aktepe’ye sanayi esnafından tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barış Aktepe’ye sanayi esnafından tam destek
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimine aday olan eski başkan Barış Aktepe, çalışmalarını hızlandırdı. Terme Sanayi Sitesi esnafının tam destek verdiği Aktepe, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz, çözüm stratejilerimiz hazır” dedi.

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan genel kurulu 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 10.00’da Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, çoğunluk sağlanamadığı halde ise aynı yerde 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Uzun süre ilçe esnafını ziyaret ederek başta ekonomik olmak üzere sosyal ve toplumsal sorunları not alan Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Barış Aktepe, “Teknolojinin ilerlemesi, dünya pazarının yeniden şekillenmesi hayatı kolaylaştırmakla birlikte öte yandan da bir takım dezavantajları beraberin getirmektedir. Bu dezavantajlarla beraber yereldeki emekçi esnaflarımızın değeri her geçen gün daha da anlaşılmaktadır. Bu bağlamda yenilikçilik ile gelenekselcilik arası bir köprü oluşturulması gerekmektedir. Özellikle pandemi süreci ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar karşısında şirin ilçemiz Termemizde esnaflarımızın daha verimli çalışabilmesi için bizler bu köprüyü oluşturmaya hazırız. İnanıyoruz ki Termeli esnaflarımız seçimlerini gerçeklikten ve başarıdan yana kullanacaktır” diye konuştu.

ESNAFTAN AKTEPE’YE TAM DESTEK

Çalışmaları kapsamında Gölyazı’dan Örencik’e, Söğütlü’den Akçay’a tüm esnafların kapısını çalan Barış Aktepe, Terme Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret etti. Sanayi programında bazı esnaflar, Aktepe’ye tezahüratta bulundu.

Sanayi Sitesi’nde yoğun bir kitleyle karşılaştığını ifade eden Barış Aktepe, “Terme Sanayisi, bölgede eşi benzeri görülmemiş değerler içeriyor. Patozun mucit şehri, patpat diye isimlendirilen tarım aracının ana vatanı Termemizdeki esnaflarımız en iyi şartlarda hizmete layıklar. Tüm ilçe genelindeki esnaflarda olduğu gibi sanayi esnafımızın da belirli sorunları var. Bizler esnafımızın sorunları biliyoruz. Artık zaman sorun dinleme zamanı değil. Bir çözüme kavuşmalıyız. Çözüm stratejilerimiz hazır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren genç ve dinamik yönetim kurulu üyelerimizle beraber çözüme emin adımlarla hep beraber ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

BARIŞ AKTEPE’DEN ÖNEMLİ HATIRLATMA

Seçimlerin, demokrasinin temel taşlarından bir tanesi olduğunun altını çizen Barış Aktepe, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıtlı tüm ilçe esnafını, hakkı olan oy’unu kullanmaya davet etti.

Aktepe, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 10.00’da Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacaktır. 16 Ocak tarihinde seçime geçilebilmesi için odamıza kayıtlı 1.420 üye esnafımızın 711 tanesinin hazirun listesine imza atması gerekmektedir. 16 Ocak tarihinde çoğunluk sağlanamadığı halde ise seçim, yine Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.”


Başkan Aslan’dan sert çıkış: “Allah’tan korkun!”Önceki Haber

Başkan Aslan’dan sert çıkış: “Allah’tan...

Terme açıklarında deprem!Sonraki Haber

Terme açıklarında deprem!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!