Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Başkan Aslan’dan sert çıkış: “Allah’tan korkun!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aslan’dan sert çıkış: “Allah’tan korkun!”
Yeni yılın ilk saatlerinden itibaren geçerli olan elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve beraberinde birçok kaleme yapılan zamlarla ilgili iktidara sert çıkışta bulunan Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, “2021'i bu millete zehir ettiniz, 2022'yi bari etmeyin. Allah'tan korkun!” dedi.

2022 yılı itibariyle hayatımıza giren zamları değerlendiren Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan, iktidara sert çıkışta bulundu.

Başkan Hacı Bilal Aslan, Türkiye’nin doğalgaz rezervleriyle dolu olduğunu, doğalgaz rezervlerinin ilk seçim yılında işleneceğini ana akım medyada kamuoyuna boy boy lanse eden iktidarın beceriksizliğini, 2022 yılının ilk iş gününde zamlarla beraber en iyi şekilde görüldüğünü kaydetti.

“SAMİMİYETSİZLİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR”

2 ay içerisinde doların 8 liradan 18 liraya çıkış sürecini anımsatan Başkan Hacı Bilal Aslan, “Dövizin yükselmesinin suçluları kendileri değilmiş gibi, 20 Aralık gecesi arka kapı operasyonlarıyla bir anda doları 11 liraya düşürerek bunun üzerinden şov yapmışlardır. Esnafı ve toptancıları indirim yapmaları için zorlayan ikiyüzlü iktidar, kendisi başta elektrik olmak üzere doğalgazdan akaryakıta birçok kalemde yüzde 130'lara varan zamlar yaparak samimiyetsizliğini ve ikiyüzlülüğünü ortaya koymuştur!” dedi.

Pandeminin başladığı günden itibaren her sektördeki esnafın düşen iş potansiyeline karşı kredilerle borçlandığını ve birçok esnafın kepenk kapattığını hatta kimilerinin bu zorlu dönemde hacizlerle boğuştuğunun altını çizen Başkan Aslan, 2021 yılının kırık bir ekonomik pazar olmasına karşılık vatandaşların 2022 yılından olan ümitlerinin de yok edildiğini belirtti.

“UMUTSUZLUĞU VE KORKUYU GÖRSÜNLER”

Ülke gündeminde yaşanan tüm gelişmelerin üzücü şekilde halkın gözü önünde yaşandığını kaydeden Başkan Aslan, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“2021 yılı hepimiz için zaten çok zor geçmişken, 2022'ye büyük umutlarla giren milletimizin, elektriğe yüzde 127'ye varan, doğalgazda yüzde 25 ve birçok kalemde yapılan fahiş zamlarla gecesi zehir olmuş, 2022'ye duyulan umut yerle bir edilmiştir. Bununla birlikte bağımsız firmalarca yüzde 80'in üzerinde gösterilen reel enflasyona karşı memura ve emekliye yapılan zamlar ve adeta hükümet kanadından dalga geçer gibi yapılan açıklamalar, insanımızın dünyasını kararmıştır!

‘Gözlerime bakın, ne görüyorsunuz?’ ifadelerini kullanan Sayın Bakan gelsin bu milletin gözlerin içine baksın ve milletin gözündeki umutsuzluğu ve korkuyu görsün! Yapılan bu zamlar akıl ve mantıkla izah edilemezken, hükümetin iş bilmezliği, söylem ve eylemlerindeki samimiyetsizliği bir kez daha tescil edilmiştir.

Yapılan zamların nerede kullanılacağı da aşikardır. Elindeki bir atımlık barutunu korumak için döviz limanına sığınanları hain ilan eden iktidar, dolar üzerinden ihale ettiği işlerde pandemi sürecinde kullanılmamalarına rağmen yine dolar üzerinden tıkır tıkır ödemelerini yaparken, bu zamlardan elde ettiği geliri de döviz garantili vadeli mevduat hesapları üzerinden rantiyecilere peşkeş çekecek, bu çevrelerin katmerli faizlerini ödemek için kullanacaktır.

Maalesef ‘nas var’ diyerek faiz ile mücadele ettiğini söyleyen iktidar, devlet imkânlarını elinde bulundurmanın verdiği kontrolsüz gücün gevşekliğiyle 40 yıl sonra alenen faizi teşvik etmektedir. Liyakatsiz ekonomi kurmaylarınızın beceriksiz politikalarının sonuçlarını bu millete yüklemekten artık vazgeçin! 2021'i bu millete zehir ettiniz, 2022'yi bari etmeyin. Allah'tan korkun!”

LİYAKATLİ KADROLAR GELECEK

Son 3 yılda yaşanan gelişmelere bakıldığında iktidarın artık eskidiğini, 7’den 70’e herkesin görebildiğini savunan Başkan Hacı Bilal Aslan, “Milletimiz asla ümitsizliğe kapılmasın. Yeni yılla birlikte milleti zamlara, rantiyecileri kâra boğan bu eskimiş, yozlaşmış, iş bilmez iktidar gidecek; Adalet, demokrasi, refah, eşitlik ve siyasi ahlak ilkelerini şiar edinmiş Gelecek Partisi'nin liyakatlı kadroları gelecektir” dedi.


TAKE’den yeni yıla hızlı girişim: 50 kursiyere sertifikaları verildiÖnceki Haber

TAKE’den yeni yıla hızlı girişim: 50 kur...

Barış Aktepe’ye sanayi esnafından tam destekSonraki Haber

Barış Aktepe’ye sanayi esnafından tam de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!