Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Başkan Ali Kılıç: “Hakkınızı helal edin”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ali Kılıç: “Hakkınızı helal edin”
Terme’deki STK temsilcileriyle ‘son akşam yemeğinde’ bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 5 yıllık görev sürelerinde yaptıkları yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek 5 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ünlü ressam Leonardo da Vinci’nin ‘Son Akşam Yemeği’ eserinin hikâyesini çağrıştıran programa, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Alemdar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

30 MİLYON TL KASADA HAZIR

Terme kapalı pazar yerinin kullanıma kapatılmasıyla beraber yeni halk pazarı projesinin hızla başlatıldığını ve uygun yerin tespit edilmesinin ardından çalışmalara hız kazandırıldığını belirten Ali Kılıç, “60 milyon lira maliyeti olan projenin 30 milyon lirası belediye kasasında hazırdır. 300 araçlık otoparkıyla beraber toplamda 5000 dönüm arazi üzerine kurulacak yeni pazar yerimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ ‘İYİ Kİ’ DEDİLER”

Victor Hugo’nun “Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar.” ifadelerini anımsatan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemizin tamamında imar çalışmasını tamamladık. Tabi bu süreçte vatandaşlarımız yaşadığı sıkıntılardan ötürü bize kızdılar ama zaman geçtikçe ‘iyi ki’ dediler. İşte burada her değişimin sancılı olduğunu ancak sonucunun pozitif olduğunu görüyoruz. Karma OSB’de istimlak çalışması aşamasına geldik. En az 2 sene sonra burada 3 bin 500 kişi istihdam olacak. Bu da Termemiz için inşaat, iş, yeni bir cazibe merkezi demektir. Bin kadınımızın çalışacağı Kesme Çiçek Sera OSB ise bakanlıkta imza aşamasında” şeklinde konuştu.

Irmak ıslahı, bulvar yolu ve galericiler sitesi gibi projelerin son durumları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Ali Kılıç, görevi devir alacak yeni belediye başkanına projenin detaylarıyla ilgili bilgi verebileceğini söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKINA VE HALKIMIZA KIRGINLIĞIM YOK”

Özellikle siyasette bir insanın karakterinin göreve gelirken değil, giderken belli olduğunun altını çizen Başkan Ali Kılıç, “Tekrar belediye başkan adayı gösterilmemle ilgili bir gram kırgınlığım yok. AK Parti bana ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı teklifini verince iyi, göreve devam ettirmeyince de kötü mantığıyla hiçbir zaman yaşamadım. Bugün Ali Kılıç belediye başkanı olduysa bu Cumhur İttifakı ve değerli halkımızın desteğiyle olmuştur. Bizler beşeriz şaşarız. 10 yıl boyunca üzdüğüm, kırdığım kim varsa haklarını helal etsinler. Terme’ye 10 yıl boyunca siyasi hizmet ettim, ben ne kadar hakkım varsa helal ediyorum” ifadelerini kullandı.

BASINA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Görev süresindeki tecrübelerini STK temsilcileriyle paylaşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yaptığımız çalışmaların kamuoyuna aktarılması noktasında basının değerini biliyoruz. Bu hususta ilçemizin kıymetli basın organı Terme Vizyon Gazetesi’ne de hem bizim dönemimizdeki hem de bizden sonraki arkadaşların projelerini takibi, kamuoyuna aktarılması ve yorumlanması gibi önemli görevler düşüyor” diye konuştu.


Şenol Kul gündüz kırsal mahallelerde gece ev toplantılarında!Önceki Haber

Şenol Kul gündüz kırsal mahallelerde gec...

Terme’de otomobilde uyuşturucu bulunduSonraki Haber

Terme’de otomobilde uyuşturucu bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!