YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Yavuz: “Kılıç Şaibeyi Ortadan Kaldırmalıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yavuz: “Kılıç Şaibeyi Ortadan Kaldırmalıdır”
CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk iddiaları üzerine tutuklanan ve daha önceden Terme Belediyesi’nde de görev yapmış olan şahıs hakkında Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın konuyla ilgili olarak kamuoyunu aydınlatmasını istedi.

AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerinde Terme’de yüzde 65 oy aldığını ve Termelilerin 55 projenin sabırsızlıkla beklediği halde Terme’nin rüşvet iddialarıyla anılmaması gerektiğini ifade eden CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç şaibeyi ortadan kaldırmalıdır” dedi.

Terme Vizyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Yavuz, “Evci Belediyesi’nde göreve başlayan ilerleyen süreçte Terme Belediyesi’nde de görev yapan şahıs şu anda rüşvet iddiaları üzerine tutuklanmış ve yapılan incelemeler sonucunda mülkünde yüklü miktarda nakit para ele geçirilmiştir. Yalnızca Terme’nin değil, aynı zamanda Samsun’un da gündemini meşgul eden konuyla ilgili olarak Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kamuoyunu aydınlatması ve konuyu açığa kavuşturması ihtiyaç duymuştur. İnsanlarımız Terme’nin gelişmesini ve değişmesini sabırla beklerken ilçenin isminin bu şekilde anılması hepimizi derinden üzmüştür” ifadelerini kullandı.

Başkan İbrahim Yavuz, konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Ali Kılıç’a şu soruları yöneltti:

“1. Şu an cezaevinde olan eski muhasebe müdüründen Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesi karşılığında para aldığınız iddiaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

2. Terme Belediyesi’nde çalıştığı dönemde işçilerin ikramiyelerinin ödemediği parayı zimmetine geçirdiği iddiaları doğru mudur? Bu iddialar hakkında bir soruşturma ya da işlem yaptınız mı?

3. Farklı kurumlar kuruluşlar üzerinden bu paraların aklandığı iddiaları doğru mudur?

4. Bu kişinin Terme Belediyesi’nde çalıştığı dönemi inceleme altına almayı düşünüyor musunuz?”

Anahtar Kelimeler:
Evci’de Başlayan Cezaevinde Biten Serüven!Önceki Haber

Evci’de Başlayan Cezaevinde Biten Serüve...

Motosiklet sürücü adayı aracına çarptı: 1 yaralıSonraki Haber

Motosiklet sürücü adayı aracına çarptı:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!