YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Yeşilyurt’tan Terme Vizyon’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yeşilyurt’tan Terme Vizyon’a ziyaret
Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Terme Vizyon Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Yeşilyurt, “Samsun ile beraber Terme’de kan kaybediyor. İktidar gücünü kaybetmiştir. Vatandaş artık değişim istiyor” dedi.

Bir dizi programlar için Terme’ye gelen Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt ve yönetimi, Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Terme Vizyon Gazetesi’ni ziyarette bulundu.

“SAMSUN İLE BERABER TERME’DE KAN KAYBEDİYOR”

Terme Vizyon Gazetesi’ne ziyaretinde, pandemi dolayısıyla birçok esnaf ve vatandaşın ekonomik zorluklar yaşadığını belirten Başkan Yeşilyurt, “Kolay bir süreçten geçmedik. Hala daha zorlu bir süreç içerisinde yaşamaya devam ediyoruz. Esnafımız dertli, vatandaşımız tedirgin, gençlerimiz ümitsiz. Tüm bu gelişmelerin başlıca nedeni ise tek adam rejiminin büyük etkisidir. Terme’de esnaf ve iş adamları temsilcileri ile bir araya geldik, vaziyet kötü. Gençler memleketinde çalışmıyor, yaşamıyor. Yatırımcılar sektörlerine girişemiyor. Samsun ile beraber Terme’de kan kaybediyor. İktidar gücünü kaybetmiştir. Vatandaş artık değişim istiyor. Biz halkımızın ferasetine, sağduyusuna güveniyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHP’nin 98. yaşı Atatürk Anıtı’nda kutlandıÖnceki Haber

CHP’nin 98. yaşı Atatürk Anıtı’nda kutla...

Terme’de İlköğretim Haftası kutlandıSonraki Haber

Terme’de İlköğretim Haftası kutlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!