YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

CHP’nin 98. yaşı Atatürk Anıtı’nda kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’nin 98. yaşı Atatürk Anıtı’nda kutlandı
CHP Terme İlçe Başkanlığı, partinin 98. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 98. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Törende konuşan CHP İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, CHP’nin Türkiye’nin en uzun soluklu partisi olduğunu anımsatarak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşu ve kuruluşunun partisi olan, kökeni Kuvvayi Milliye’ye dayanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümünü büyük onur ve gururla kutladık. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Termemizde de partimizin kuruluş yıldönümünde Atatürk Anıtı’nda bir araya geldik. Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinden gelen ve günümüze kadar her dönem faal olan Cumhuriyet Halk Partisi bundan sonra da varlığını daima sürdürecektir. İktidar hükümetin başarısızlıklarını tüm halkımızla beraber görüyor ve çözüm projeleri üretmeye devam ediyoruz. Özellikle son 5 yıldır ekonomik bağlamda yaşanan sorunlardan büyük oranda etkilenerek okumakta zorlanan, emeğinin karşılığını alamayan, yaşının tadını çıkaramayan gençlerimize hizmet etmek için bizlere büyük görevler düşüyor. Bizim görevimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her zaman göz bebeği olan gençlerimize ekonomisi kuvvetli, eğitimi kaliteli, refah bir ülke bırakmaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren CHP bu sorumluluklardan kaçmayarak gerekli çalışmaları yapacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır.”

Konuşmaların ardından Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Eczaneden ilaçlarınızı stoklayın! Artık ücretliÖnceki Haber

Eczaneden ilaçlarınızı stoklayın! Artık...

Başkan Yeşilyurt’tan Terme Vizyon’a ziyaretSonraki Haber

Başkan Yeşilyurt’tan Terme Vizyon’a ziya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!