Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Bayram ikramiyelerinde müjdeli haber: 4.000 TL verilecek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram ikramiyelerinde müjdeli haber: 4.000 TL verilecek!
Asgari ücret, memur maaşı ve emekli taban aylığından sonra milyonlarca emekliyi ilgilendiren ikramiye haberi geldi. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere verilen ikramiyenin 1.100 liradan 4.000 liraya çıkarılacağı öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 Nisan’da yaptığı açıklamada 2018 yılından bu yana dini bayramlar öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyelerinin bu yıl enflasyon oranında artırılacağını açıklamıştı. 3 yıldır bayram ikramiyeleri emeklilere 1000 lira olarak ödenirken, 3 yıl sonra zam yapılarak ikramiyeler 2021 Kurban Bayramından itibaren 1100 TL olarak ödenmeye başlandı.

4.000 TL İKRAMİYE

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren güzel haber Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır'dan geldi. “Ankara kulislerinde konuşuluyor. Asgari ücret, memur maaşı ve emekli taban ayığından sonra bayram ikramiyelerine de zam geliyor.” diyen Nayır, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda emeklilere verilen ikramiyenin 1100 liradan 4 bin liraya çıkarılacağını ve çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Mert Nayı köşesinde şunları yazdı: “1.000 TL bayram ikramiyesi alan emekliler son yapılan zamla 1.100 TL ödeme almışlardı. Biz mevzuat insanlarına müjde vermek çok nasip olmaz ama Ankara kulislerinden gelen haber bu sefer sevindirici. Bu bilgiye göre Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödenecek. Kararın resmileşmesi sonrasında 2022 yılının ilk bayramı olacak olan Ramazan Bayramı öncesinde emekli vatandaşlarımıza herhangi bir başvuru yapmadan emekli maaşı aldıkları banka hesaplarına 2.000 TL emekli ikramiyesi yatırılacak. Ramazan Bayramı Mayıs başı. Milyonlarca emekli bayram ikramiyesinde yapılacak güncellemeyi bekliyor.”

Anahtar Kelimeler:
Çelik Sigorta’ya 10. Yıl Başarı BelgesiÖnceki Haber

Çelik Sigorta’ya 10. Yıl Başarı Belgesi

Terme’de uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

Terme’de uyuşturucu operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!