Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Çelik Sigorta’ya 10. Yıl Başarı Belgesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik Sigorta’ya 10. Yıl Başarı Belgesi
Sigortacılık sektöründe üstün başarılar gösteren Çelik Sigorta’ya, HDI Sigorta tarafından başarı belgesi verildi.

HDI Sigorta, iş ortaklığıyla 10. yılını tamamlayan Terme Çelik Sigorta’ya başarı belgesi verdi. Şirket sahibi Arif Çelik ve iş yeri çalışanlarını ziyaret eden HDI Sigorta Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Demirel ve Bölge Acente Sorumlusu Turan Atıcı, Çelik Sigorta ailesine başarılar diledi.

ÇELİK SİGORTA SEKTÖRDE ÖNCÜ

Çelik Sigorta’nın sektörde uzman kadrosuyla birlikte kaliteli hizmet veren öncü kuruluş olduğunu söyleyen Arif Çelik, “Bugüne kadar güvenilir ve istikrarlı adımlarıyla sigortacılık sektörünün bir numaralı ismi haline gelen şirketimiz, bundan sonra da başarılarını katlayarak yoluna devam edecektir. HDI Sigorta ile yola çıktığımız 10. yılımızda başarılarımızın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İş ortaklığıyla 10 yılı geride bıraktıklarını vurgulayan HDI Sigorta Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Demirel ise, “Birlikte çıktığımız bu yolculukta yol arkadaşlığımızın 10. yılını doldurmuş bulunuyoruz. Bu süre içerisinde kıymetli destekleriniz sayesinde sayısız başarılara imza attık. HDI Ailesi olarak birlikte daha nice başarılar gerçekleştireceğimiz yolculuğumuzda sizlerle uzun yıllar yürümeyi ümit ediyoruz. Şirketimize kattığınız değer için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice 10 yıllara” mesajını verdi.

Anahtar Kelimeler:
Terme’de tüfekli saldırı: 1’i ağır 2 yaralıÖnceki Haber

Terme’de tüfekli saldırı: 1’i ağır 2 yar...

Bayram ikramiyelerinde müjdeli haber: 4.000 TL verilecek!Sonraki Haber

Bayram ikramiyelerinde müjdeli haber: 4....

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!