Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

CHP İlçe Binasına ‘Elektrik Zammı’ Pankartı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP İlçe Binasına ‘Elektrik Zammı’ Pankartı
Elektrik zamlarına tepkiler devam ediyor. CHP Terme İlçe Başkanlığı parti binasına, “Ne elektrik kesintisi, ne fatura derdi. Saray sosyetesinin keyfi yerinde” yazan pankart astı.

Ocak ayında yürürlüğe giren elektrik ve beraberindeki birçok zam, şubat ayındaki faturalara yansıdı. Toplumun tamamını derinden etkileyen elektrik zamlarına tepkiler devam ediyor. CHP Terme İlçe Teşkilatı ise elektrik zamlarına tepki göstererek parti binasına pankart astı.

VATANDAŞ DAYANAMIYOR

2022 yılının ilk gününden itibaren zamların vatandaşın sırtına yük olduğunu ve bu yükün taşınması mümkün olmadığını söyleyen CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Fabrikatör, sanayici, tekstilci, lokantacı, fırıncı, terzi. Bu listede böyle uzayıp gider. Emeklisinden işverenine, işçiden öğrencisine kadar tüm bireyleri ilgilendiren bir durumdan ve Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri bulunmayan bir zam oranından bahsediyoruz. Vatandaşlar elektrik faturalarını ödeyebilmek için parmağındaki yüzüğünü bozduruyor. Ülkemizi bu hale getirdiler” diye konuştu.

“TÜRK MİLLETİ BUNA LAYIK DEĞİL”

“Aziz Türk milleti bu günleri yaşamak zorunda değil” diyen Başkan İbrahim Yavuz, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Pazardan sebze, meyve alınamaz hale geldi. Aylar öncesinde afiş basılır gibi para basılırken ‘Batacağız, ne yapıyorsunuz?’ diye tepki gösterdiğimizde ‘Siz anlamazsınız’ diyorlardı. İşte bugün geldiğimiz noktada iktidarın ekonomik politikalardan ne kadar anladığını milletçe görebiliyoruz! Gençlerimizin umudu kayboluyor. 2 üniversite mezunu öğrenciler vasıfsız işçi olarak Suriyeli mültecilerle aynı işte aynı ücretle çalışıyor. Bu cefakâr, fedakâr milletin sırtına bunca yıldır kambur oldular. Türk milleti buna layık değil.”

İLÇE BİNASINA DEV PANKART

Elektrik zamlarına karşı mücadele başlatan CHP, 81 ilde düzenlenen açıklamalar ile tepkilerini dile getirirken CHP Terme Teşkilatı ise parti binasına, üzerinde “Ne elektrik kesintisi, ne fatura derdi. Saray sosyetesinin keyfi yerinde” yazan pankartı astı.

Anahtar Kelimeler:
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Terme’ye okul müjdesi!Önceki Haber

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Terme’y...

Salıpazarı’nda sel kapanı yapılacakSonraki Haber

Salıpazarı’nda sel kapanı yapılacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!