YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Davutoğlu Terme’den seslendi: “Her gün servetlerine servet katanlar ortada”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Davutoğlu Terme’den seslendi: “Her gün servetlerine servet katanlar ortada”
Partisinin ilçe başkanlığı binasının açılış törenine katılmak üzere Samsun’da bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iktidara yakın şirketleri hedef alarak “Görüyorsunuz, Türkiye’de milyar dolarlarla servetleri konuşulan siyasiler var. Daha 20 yıl önce hiçbir şeyi olmayanların şimdi milyar dolarlık hesapları var” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin ilçe başkanlığı hizmet binasının açılışı için Samsun’un Terme ilçesine gitti. Açılış töreni öncesinde halka seslenen Davutoğlu, ‘Neden başbakanlığını yaptığınız bir partiden ayrılmak zorunda bırakıldınız?’ sorusuyla sıkça karşılaştıklarını belirterek, “Son 2 aydır yaşadıklarımız, yurtdışına kaçmış olan onların ifadesiyle organize suç liderinin yaptığı ifşalarla şimdi neden ayrıldığımızı, neden Türkiye’nin geleceği için parti kurduğumuzu herhalde şimdi daha iyi anlıyorsunuzdur” dedi.

“BUNDAN SONRA KİMSE ÇETELERDEN MAAŞ ALAMAYACAK”

Başı dik, onurlu insanların yaşadığı, kimsenin yoksulluğa mahkûm edilmediği, devletin çetelere teslim edilmediği bir Türkiye için yola çıktıklarını anımsatan Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Görüyorsunuz, Türkiye’de milyar dolarlarla servetleri konuşulan siyasiler var. Daha 20 yıl önce hiçbir şeyi olmayanların şimdi milyar dolarlık hesapları var. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Siyaset, kendi şahsi çıkarlarını ve banka hesaplarını doldurma aracı değildir. Başbakanlığımızın son günlerinde ‘yeni siyasi ahlak yasası çıkaralım’ dedik. Sayın cumhurbaşkanı, ‘olmaz, ilçe başkanı bulamazsınız’ dedi. ‘Mal beyanı verilsin, kimse siyasetin üzerinden zenginleşmesin’ dedik. ‘Olmaz’ dediler. İşte görüyorsunuz. Yakınları zenginleşenler, her gün servetlerine servet katanlar ortada. Tüm bunlara karşılık evine rızık götüremeyen esnaf hayatını sonlandırıyor. Bu devlete tekrar itibar kazandıracağız, siyasete tekrar itibar kazandıracağız. Sizlerin desteğiyle iktidar nasip olursa bundan sonra kimse çetelerden maaş alamayacak. Çeteler üzerinden zenginleşemeyecek.”

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, konuşmasını ardından partisinin Terme İlçe Başkanlığı hizmet binasının ve iş yerlerinin açılış törenine katıldı. Açılış sonrası Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Erhan Usta Zamları Değerlendirdi: “Söke söke para topluyorlar”Önceki Haber

Erhan Usta Zamları Değerlendirdi: “Söke...

Terme’de üst geçidi kullanmadı, otomobil çarptıSonraki Haber

Terme’de üst geçidi kullanmadı, otomobil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!