Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

DEVA Partisi Terme’de sahaya indi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi Terme’de sahaya indi
DEVA Partisi Samsun genelinde ‘Mavi Yelekliler’ hareketini başlatarak sahaya indi. ‘Mavi Yelekliler’ Terme’de pazar esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Hasan Demir, “Enflasyonun tavan yaptığı Türkiye ekonomisinin çözümü DEVA’da” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Samsun Teşkilatı, il genelinde sokağa çıkarak esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hülya Kartal’ın da yer aldığı ziyaretler kapsamında Terme’de pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

DEVA Partili heyet, halk pazarında hem pazarcı esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Mevcut ekonomik durumun Türkiye’ye yakışmadığını kaydeden DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Hasan Demir, iktidarın öngörüsüz hamleleri yüzünden insanların yıllardır süre gelen ekonomik zorluklarla boğuştuğuna dikkati çekti.

EKONOMİNİN ÇÖZÜMÜ DEVA’DA

2018 yılında Türkiye’ye uygulanan yaptırımlarla başlayan döviz dalgalanmasının pandemiyle birlikte her geçen gün şiddetlenmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Demir, “Türkiye ekonomisi faizi düşürüp çıkartmakla kontrol altında tutulacak bir ekonomi değildir. İktidarı boyunca betona yatırım yapanlar günümüzde üretimin her çeşidine muhtaç hale geldiler. Plansızlık, istikrarsızlık ve beceriksizliğin harmanı sonucu günümüz Türkiye’si tarihinin en kötü ekonomik süreciyle mücadele veriyor. Bu ekonomik şartlar altında esnaf para kazanamıyor, aile çocuğunu okutamıyor, öğrenci geçinemiyor, gençler yuva kuramıyor. Yoksulu ezen, zengini yücelten bu ekonomik düzen, ancak DEVA Partisi’nin alanında uzman kişilerinin uygulamalarıyla yıkılarak çözüme ulaşabilir. Enflasyonun tavan yaptığı Türkiye ekonomisinin çözümü DEVA’da” ifadelerini kullandı.

Pazarda, ihtiyaç olmasına rağmen mevsimlik sebze ve meyvelerden vazgeçerek ucuza kaçtıklarını dile getiren vatandaşlar, geçimlerini idame ettirebilmek için her türlü tasarrufu yaptıklarını ancak devlet tekelinde olan kalemlere zam gelmesiyle yine de tasarrufu başaramadıklarını aktardılar.

Vatandaşlara, eylem planlarından da bahseden ‘Mavi Yelekliler’ olarak adlandırılan DEVA Partililer, vatandaşların sorun ve taleplerini not ederek gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Terme’de gerçekleştirilen esnaf ve halk buluşması programına, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hülya Kartal, Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Terme İlçe Başkanı Av. Hasan Demir, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.


Terme’de facia gibi kaza! 1 ölü, 1 yaralıÖnceki Haber

Terme’de facia gibi kaza! 1 ölü, 1 yaral...

Terme iktidarın desteğini görmek istiyorSonraki Haber

Terme iktidarın desteğini görmek istiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!