Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Eski bakan Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski bakan Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı
Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve önceki dönem Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti'den ayrılarak Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve önceki dönem Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti üyeliğini sonlandırdığını açıklayarak Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısına katıldı. Erbakan, toplantının ardından Yeniden Refah Partisi'ne katılan Suat Kılıç'a partisinin rozetini taktı.

Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti üyeliğini 3 Haziran'da sonlandırdığını belirtti ve “8 yıllık aranın ardından, ilkelerim ve istikametime uygun bir zeminde, yerli ve milli siyasete katkı sağlamaya, bundan sonra da devam edeceğim” dedi.

Suat Kılıç, “Sağlam adımlarla, 'Halka hizmet Hakka hizmettir' şuuruyla bereketli bir geleceği sağlam bir zemin üzerinde inşa etmeye muvaffak olacağız diye düşünüyorum. Burası rahmetli Erbakan’ın fikirlerinin olduğu bir mekteptir. İnşallah bu mektepten öğrendiklerimizle daha güçlü yarınlara muvaffak oluruz” diye konuştu.


Ferda Ergün: “Çiftçinin zararı karşılanmalı”Önceki Haber

Ferda Ergün: “Çiftçinin zararı karşılanm...

Terme Belediyesi'nden öğrencilere sıfır atık ödülüSonraki Haber

Terme Belediyesi'nden öğrencilere sıfır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!