Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Esnaf Odası’ndan ‘Kız Çocukları Günü’ etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaf Odası’ndan ‘Kız Çocukları Günü’ etkinliği
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla çocuklara özel program düzenledi.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Programa, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe, CHP Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, STK temsilcileri ile vatandaşlar ve kız çocukları katıldı.

Etkinlik alanında çocuklar, halk oyunları gösterisi ve ‘Basry’ konseriyle doyasıya eğlendi. Programa katılan kız çocuklarına çeşitli hediyeler verilerek 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlandı.

Kız çocuklarının günün kutlayan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe, “Bugün Dünya Kız Çocukları Günü. Kızlarımızı okutacağız, bu topraklara yararlı birer bireyler haline getireceğiz. Kız çocuklarımızın ömürleri boyunca kötü koşullara maruz kalmaması için toplumumuzu eğitmeli, farkındalığı artırmalıyız. Maalesef dünyanın birçok bölgesinde hala cinsiyete dayalı kötü muamele devam ediyor. Bunun önüne geçmek için dünya geneli eğitim seviyesini artırmalı ve her kültüre eşitliği aşılamalıyız. Hala cinsiyeti yüzünden zarar gören dünyadaki tüm kız çocuklarının farkına varmalıyız” dedi.

Programın düzenlenmesinde katkıda bulunan paydaşlara teşekkürlerini ileten Başkan Barış Aktepe, çeşitli etkinliklere devam edileceğini vurguladı.


Terme'de ihracatı artıracak projeÖnceki Haber

Terme'de ihracatı artıracak proje

İYİ Parti’de Kongre Heyecanı BaşladıSonraki Haber

İYİ Parti’de Kongre Heyecanı Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!