Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

İYİ Parti’de Kongre Heyecanı Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’de Kongre Heyecanı Başladı
2023 Haziran seçimleri öncesi İYİ Parti’de kongre süreci başladı. Kongrede aday olacağını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, “Termemiz için yapacağımız çok iş, söyleyeceğimiz çok sözümüz var. Allah’ın izniyle el ele vererek bu kutlu mücadeleyi başarıyla neticelendireceğiz” dedi.

İYİ Parti, 2023 seçimleri öncesi kongre kararı alarak, seçim takvimini açıkladı. 10 Ekim tarihinde genel merkezde yapılan il başkanları toplantısının ardından 2023 Haziran seçimleri için il ve ilçe teşkilatları ile delege seçimleri ile ilgili kongre tarihleri belirlendi.

İYİ Parti’deki kongre kararının ardından, Terme İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Kongre tarihi 29 Ekim Cumartesi olarak belirlendi. İYİ Parti Terme İlçe Teşkilatı’nın desteğiyle tekrar aday olan mevcut başkan Ata Sefer Ayyıldız, partililerin desteğinden mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Genel merkez tarafından süreçle ilgili takvimin açıklanmasıyla birlikte Terme İlçe Başkanlığı olarak ilçede kongre sürecinin başladığını vurgulayan İYİ Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, “Türk Milletinin tükenen umutlarına can suyu olan, tahrip edilen Türk demokrasisine hayat veren, gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını tekrar sağlayan İYİ Partimiz 3. Olağan Kongre kararı almıştır. Yaklaşık 4 yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı görevime yönetim kurulu arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tekrar aday olmaya karar verdim” dedi.

“YAPACAĞIMIZ İŞ, SÖYLENECEK SÖZÜMÜZ VAR”

Terme’nin hak ettiği değere, hizmete kavuşması için gayretle mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Ayyıldız, “Termemiz için yapacağımız çok iş, söyleyeceğimiz çok sözümüz var. Terme’nin hak ettiği şekilde yönetileceği günlere olan hedeflerimiz ve inancımızla birlikte daha güçlü bir İYİ Parti Terme Teşkilatının inşasında bana güvenen ve destek olan bütün yönetici arkadaşlarıma ve partililerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah’ın izniyle el ele vererek bu kutlu mücadeleyi başarıyla neticelendireceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti kurucu üyesi olan Ata Sefer Ayyıldız, 4 yıldır İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 22 Temmuz 2022 tarihinde Ata Sefer Ayyıldız’ın başkanlığında Terme’ye ziyarette bulundu. İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Milletvekili Bedri Yaşar ve diğer komisyon üyeleri Ayyıldız’ın başkanlığı döneminde Terme’ye gerçekleştirdiği çeşitli ziyaretlerle birlikte iş insanlarını, esnafı, çiftçiyi, öğrenciyi ve ev hanımlarını dinleyerek sorunları meclise taşıdılar.

İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 29 Ekim Cumartesi günü Terme Özel İdare Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Esnaf Odası’ndan ‘Kız Çocukları Günü’ etkinliğiÖnceki Haber

Esnaf Odası’ndan ‘Kız Çocukları Günü’ et...

Terme’de ticari taksi ağaca çarptı: 1 ölü, 1 yaralıSonraki Haber

Terme’de ticari taksi ağaca çarptı: 1 öl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!