Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Halkbank’tan Esnaf Odası’na yeni yıl ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halkbank’tan Esnaf Odası’na yeni yıl ziyareti
Halkbank Terme Şube Müdürü Derya Yılmaz, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek bankanın 2023 yılındaki KOBİ yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Halkbank Terme Şube Müdürü Derya Yılmaz, yeni yıl ziyaretleri kapsamında Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe’yi makamında ziyaret etti. Yeni yılda Halkbank’ın yatırım planları hakkında Başkan Aktepe’ye bilgi veren Derya Yılmaz, “Halkın bankası Halkbank’ın 85 yıldır olduğu gibi 2023 yılında da çeşitli kredi paketleri ve avantajlı bankacılık ürünleriyle tüm vatandaşların yanında” dedi.

2022 yılındaki KOBİ desteklemelerini değerlendiren Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe, “Başta esnaf, sanatkâr ve KOBİ’ler olmak üzere iş dünyasının her kesimi için finansal açıdan dengeli bir politika süren Halkbank, girişimcilerin de tercih ettiği öncelikli bankalar arasında. Geçmiş yıllarda olduğu gibi esnaflarımız için en uygun imkânları yaratmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aktepe, yeni yılın tüm esnaf ve sanatkârlara bol kazançlar getirmesini diledi.


Terme’de feci kaza: 2 ölüÖnceki Haber

Terme’de feci kaza: 2 ölü

Terme’de otomobil ile tır çarptı: 1 ölü, 1 yaralıSonraki Haber

Terme’de otomobil ile tır çarptı: 1 ölü,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!