Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Hıdırellez Komitesi ‘Ortak Payda Terme’de buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hıdırellez Komitesi ‘Ortak Payda Terme’de buluştu
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ‘24. Sakarlı Hıdırellez Festivali Komitesi’ ile kahvaltı programında buluştu. Başkan Ali Kılıç, “Komitemiz, bize güç ve ilham vererek daha katkılı bir organizasyona imza attı. ‘Marka Şehir Terme’ mottosuyla çıktığımız bu yolda yakın gelecekte Termemizin tüm değerlerini insanlarımıza en iyi şekilde tanıtacağız” dedi.

24. Geleneksel Sakarlı Hıdırellez Kültür, Sanat ve Spor Festivali, Terme Belediyesi öncülüğünde ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kurulan komitenin ortak fikirleriyle tamamlandı. Festival sonrası komite üyeleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ortak fikir ve hareketin ortaya koyduğu başarı sonucu etkinlikte 100 binin üzerinde katılım gerçekleştiğini vurguladı.

ORTAK PAYDA TERME’DE BULUŞTUK

İlçedeki STK temsilcilerinin oluşturduğu komitenin ortak akıl başarısının altını çizen Başkan Ali Kılıç, “Pandemi dolayısıyla 2 yıldır yapamadığımız 24. Geleneksel Sakarlı Hıdırellez Festivali’ni bu yıl farklı bir konsept geliştirerek tamamladık. İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek oluşturduğumuz komitede aldığımız kararları harfiyen festivalimize yansıttık ve bu organizasyonun başarısını hep birlikte gördük. Terme’de ilk kez komite kurarak bir festival gerçekleştirdik. Farklı görüşlerle ortak fikri bularak ortak paydamız olan Terme’de buluştuk” ifadelerini kullandı.

‘MARKA ŞEHİR TERME’ MOTTOSU YAYGINLAŞACAK

Gelecek dönemde de bu tür etkinliklerde komitenin görüşleri alınarak ortak fikrin uygulanacağını kaydeden Başkan Kılıç, “Komitemiz, bize güç ve ilham vererek daha katkılı bir organizasyona imza attı. Bundan sonraki hedefimiz gelecek sene gerçekleştirilecek festivalin daha da geliştirilerek yalnızca yakın çevreye hitap eden değil, tüm Karadeniz bölgesine tüm Türkiye’ye hitap eden bir organizasyon haline getirmektir. ‘Marka Şehir Terme’ mottosuyla çıktığımız bu yolda yakın gelecekte Termemizin tüm değerlerini insanlarımıza en iyi şekilde tanıtacağız” diye konuştu.

Komite üyelerine, iş insanlarına ve tüm personele maddi, manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, komite üyeleriyle sorun ve çözümler noktasında fikir alışverişinde bulundu.

YAZ FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Terme sahilinde bir yaz festivali ve konseri yapılacağını anımsatan Başkan Ali Kılıç, “Sakarlı Hıdırellez Festivali’nde pandemi sonrasında insanlarımızın eğlenceye ihtiyaç duyduğunu gözlemledik. Ailesiyle, arkadaşlarıyla stres atmak isteyen, enerji dolmak isteyen tüm vatandaşlarımız için bu tür etkinliklerin devam edeceği sözünü vermiştik. Daha önceden müjdelediğimiz yaz festivali ve konseriyle ilgili çalışmalarımıza başladık. Halkımız, Karadeniz bölgesinin en güzel sahillerinden biri olan Terme sahilinde yaza, festivale, spor ve eğlenceye doyacak” şeklinde konuştu.


Terme’de feci kaza: 1 ölü, 6 yaralıÖnceki Haber

Terme’de feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Kamyon kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: 1 ölü, 2 yaralıSonraki Haber

Kamyon kırmızı ışıkta bekleyen araçlara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!