Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

İBRAHİM YAVUZ İLE DEĞİŞİME 'EVET'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBRAHİM YAVUZ İLE DEĞİŞİME 'EVET'
Mahalle ziyaretlerinde ‘Terme'nin umudusun!’ sloganlarıyla karşılanan CHP Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, “Bizim net ve taviz vermeyeceğimiz çizgilerimiz var. Meclis üyelerine özel jestler ya da akrabaya iltimasların sonu geliyor” dedi.

CHP Terme Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ramazanda vatandaşların daveti üzerine sofralara misafir olan İbrahim Yavuz, halkın sorunlarını yerinde tespit ediyor.

Terme'nin Yunus Emre ve Yenidoğan Mahallelerine ziyaret gerçekleştiren Yavuz, miting atmosferinde 'Terme'nin umudusun İbrahim Yavuz' sloganlarıyla karşılandı.

Mahalle sakinleri tarafından iftara davet edilen Yavuz, vatandaşlarla hasbihal ederek sorunları dinledi çözümlerini açıkladı. Yunus Emre ve Yenidoğan Mahallelerinin yıllardır süren tapu sorununa değinen İbrahim Yavuz, "İlçemizde belediye yönetimi iktidar partisinde olmasına rağmen bu iki mahallemizin ve Yalı Mahallesi'nin tapu sorunu çözümlenmemiştir. İlgili kişiler buradaki vatandaşlarımızın mağduriyetini görmezlikten geldikleri yetmezmiş gibi bu seçimde de seçmene yıllardır yapmadıkları hizmetin vaadini veriyorlar. Ama halkımız artık gözünü açtı. Bu zamana kadar iktidar temsilcilerinin ağır ithamlarına rağmen desteklerini sürdüren vatandaşlarımız şimdi bizimle beraber değişime 'evet' diyorlar. Bizler de onlara verdiğimiz sözü tutmakla mükellif olacağız. Terme'de tapu sorunu kalmayacak, imar sorunu kalmayacak, işsizlik kalmayacak. Terme artık bunları konuşmayacak, tüm hemşehrilerimizle beraber ilçemizi üst lige taşıyacağız" dedi.

“TERME'Yİ EŞİTLİKLE, LİYAKETLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Kurumların özel kuruluşlar gibi yönetilmemesi gerektiğinin altını çizen İbrahim Yavuz, "Bugün halkımız sokakta adam kayırma, torpil, akrabaya jest gibi olayları konuşuyorsa burada ahlaksızlık vardır. Hakkı olmasına rağmen ötekileştirilen gençlerimiz var bu memlekette. Bizim net ve taviz vermeyeceğimiz çizgilerimiz var. Meclis üyelerine özel jestler ya da akrabaya iltimasların sonu geliyor. Terme'yi eşitlikle, liyaketle tanıştıracağız" ifadelerini kullandı.

“REKOR OY İLE TERME TARİHİNE İMZA ATACAĞIZ”

Ulaşılabilirlik, şeffaflık ve ilkeli belediyeciliğin Terme'de hayata geçirileceğini vurgulayan Yavuz, "Halkımız değişimi bizimle görecek. Öğrenciden emekliye, sanayiden turizme her alanda gelişim sağlanacak. Projelerimiz Terme'de örnek teşkil edecek. 2024 yerel seçiminde hemşehrilerimizin de desteğiyle rekor oy ile Terme tarihine imza atacağız" diye konuştu.

 


TCSG DOST ziyarete açılacakÖnceki Haber

TCSG DOST ziyarete açılacak

Terme’de evinde 1 kilo bonzaiyle yakalandı!Sonraki Haber

Terme’de evinde 1 kilo bonzaiyle yakalan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!