Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

İYİ Parti SKM Açılışında Terme Değerlendirmesi: Terme En Büyük Yatırımı Alacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti SKM Açılışında Terme Değerlendirmesi: Terme En Büyük Yatırımı Alacak!
İYİ Parti Terme SKM açılışında konuşan Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Termemiz tarihinin en büyük yatırım dönemini bizim iktidarımızda görecek” dedi.

İYİ Parti Terme Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Atatürk Caddesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gün boyu Terme’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek İYİ Parti’nin çalışmalarına değinen Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Terme Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretimizde oda yetkilileri bizlere 4 büyük projeden söz etti. OSB, süs bitkileri OSB, küçük sanayi sitesi ve galericiler sitesi projesi. Bunların tamamında da tıkandıklarını ve iktidar tarafından bu projelere herhangi bir destek yapılmadığını söylediler” dedi.

GELİŞMİŞ İLÇELER LİSTESİNDE TERME 195. SIRADAN 438. SIRAYA GERİLEDİ

Samsun’un ve Terme’nin diğer bölgelere göre sürekli değer kaybeder hale geldiğini vurgulayan İYİ Partili Usta, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Samsun’un iller sıralamasında Türkiye’de sürekli değer kaybettiğini biliyoruz. Samsunumuz çok verimli ovalara sahip olmasına rağmen, coğrafi konumu, ulaşım imkânları, güçlü beşeri sermayesine rağmen kişi başı gelir açısından 81 il içerisinde 48. sıraya geriledi. Oysaki Samsun bundan 30 yıl evvel listenin ilk 10’unda yer alan bir kentti. Samsun sürekli gelir kaybediyor. Maalesef ki ilçeleri de bundan pek farklı değil. Terme ile ilgili göstergeleri detaylıca inceledik. Termemizin 1981 yılı verilerine baktığımızda Türkiye’nin 195. gelişmiş ilçesiymiş. 1996’da 240’a gerilemiş, 2022 yılında ise 438. sıraya gerilemiş.

“TERME EN BÜYÜK YATIRIMI İYİ PARTİ İKTİDARINDA GÖRECEK”

İYİ Parti olarak, Millet İttifakı olarak genel projelerimiz olduğu gibi yerel ve bölgesel projelerimizde var. Bu bağlamda 14 Mayıs seçimlerinde iktidar olmamız durumunda bu projeleri süratle devreye sokacağız. Termemiz ise tarihinin en büyük yatırım dönemini bizim iktidarımızda görecek.”

“SEBEP OLANLAR BELLİ, ÇARE BELLİ”

Olumsuz hava şartlarına rağmen Termelilerin İYİ’lerin yanında olduğuna dikkati çeken İYİ Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ise, “Ülkemizi, milletimizi, geleceğimizi bu kötü gidişattan kurtarıp İYİ’lere teslim etmenin tam zamanı. Termemiz 20 yıldır mevcut iktidarı destekledi. Sonuç mu? İşte sonuç Milletvekilimizin söylediği resmi rakamlarda yatıyor. Her geçen gün gerileyen, 40 yılda yüzde 100 gerileme kaydeden bir ilçe haline geldik. Kıymetli hemşehrilerim Termemizi, Samsunumuzu ve ülkemizin gerilemesine sebep olanlar belli, çare belli. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatıyoruz İYİ’lerin dönemini başlatıyoruz” diye konuştu.

Açılış törenine, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Milletvekili Adayları Ahmet Kargucak, Halil İbrahim Yalgın, Ufuk Gülşen, İYİ Parti Terme İlçe Teşkilatı ve partililer katılım sağladı.

SKM açılışı sonrası İYİ Partililer, ziyarete gelen vatandaşları kucaklayarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler.


Terme’de TOGG rüzgarıÖnceki Haber

Terme’de TOGG rüzgarı

Samsun Ziraat Odalarından Genel Başkan Bayraktar’a ziyaretSonraki Haber

Samsun Ziraat Odalarından Genel Başkan B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!