Samsun Ziraat Odalarından Genel Başkan Bayraktar’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun Ziraat Odalarından Genel Başkan Bayraktar’a ziyaret
Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret ederek çiftçilerin çözüm bekleyen sorunlarını iletti.

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve Samsun ziraat odaları başkanları Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret etti.

Samsun tarımının ve üreticilerinin sorunlarını hazırladıkları rapor ile Bayraktar’a ileten Samsun ziraat odaları başkanları, üreticiler için gerekli çalışmaları yakından takip edeceklerini söylediler.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI RAPOR EDİLDİ

Çiftçilere hassas davranılmasını ve tarımı destekleyici çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, “TZOB Genel Başkanımız Bayraktar’ı ziyaretimizde, YEDAŞ’ın çiftçiye kestiği cezaların ve haciz uygulamalarının iptalinin yapılmasını, 2b arazilerin rayiç bedel tespitinde yapılan yanlışları, fındıkta alan bazlı desteğin ve çeltik ile soyada ürün desteğinin yıllardır aynı olması sebebiyle mağduriyet yaşandığını, geçmişte hasat sonu ödenen tarımsal sulama faturalarının aylık ödemeye dönmesiyle mağduriyet yaşandığını ve bu sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini bildirdik. Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’da çiftçi sorunlarının takipçisi olduklarını ve üretimin sekteye uğramaması için her türlü önlemin alınması yönünde çalışmalar yapıldığını vurguladı. Şahsım ve temsil ettiğim Termeli çiftçileri adına desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
İYİ Parti SKM Açılışında Terme Değerlendirmesi: Terme En Büyük Yatırımı Alacak!Önceki Haber

İYİ Parti SKM Açılışında Terme Değerlend...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Mayıs’ta Samsun’daSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 May...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!