YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

KOBİ’ye 50 – 100 TL Arası Kredi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOBİ’ye 50 – 100 TL Arası Kredi
Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Denizbank Terme Şubesi’nin öncülüğünde KOBİ’lere üst limiti 50 bin ile 100 bin TL arasında değişen “TOBB Nefes Kredisi” hayata geçirildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ekonomik sorunlarla mücadele için Terme TSO ve Denizbank Terme Şubesi, KOBİ’lere kredi müjdesini verdi. Üst limiti 50 bin ile 100 bin TL arasında değişen TOBB Nefes Kredisinin yıllık yüzde 7,5 faiz oranıyla hizmete sunulduğu açıklandı.

Korona virüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak amacıyla KOBİ’lere destek paketi geliştirildiğini ifade eden Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, “Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ Denizbank şubelerinden sağlanabilecek” diye konuştu.

Ödemeler Nasıl Olacak?

TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kullanılacak kredinin, 2020 senesinde 6 ile 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacağı, geri ödemesinin ise 2021 yılında 12 ay eşit taksitlerle yapılacağı açıklandı.

“KOBİ’lerimiz Üzerine Düşeni Yaptı Şimdi Sıra Bizde”

“Ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan KOBİ’lerimizin yanındaki güç olmak amacıyla, piyasa faiz oranlarının altında gerçekleştirilen tüm projelerde hep ön safta yer aldık” diyen Denizbank Terme Şubesi Müdürü Abdullah Şahin, “KOBİ’lerimiz, korona virüs ile mücadelenin zirveye çıktığı bu hassas dönemde ülkemiz için büyük fedakârlıkta bulunarak kepenklerini gönüllü olarak kapattı. Birçok tezgâh, dükkân, fabrika uzun süredir faaliyet gösteremiyor. Onlar üzerine düşeni yaptı, şimdi bu toprakların ürettikleri ile ekmeklerini kazanan bizler de; üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz” dedi.

KOBİ’lere özel kredi hakkında açıklamalarda bulunan Abdullah Şahin, şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar özellikle KOBİ’lere ve küçük esnafa sunduğu destekle, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınma ve sosyal dengenin oluşturulması yönünde önemli misyon üstlenmiş bir kurumuz. Bu değerli mirastan aldığımız güçle, yeniden önemli inisiyatif üstlenerek TOBB ve KGF desteği ile, yıllık yüzde 7,5 faiz oranlı ve üst limiti 50 bin ve 100 bin TL arasında değişen ‘TOBB Nefes Kredisi’ni hayata geçiren banka konumunda yer alıyoruz. Yağmurlu havada şemsiyeyi kapatmıyor, 2020 yılında bir kez daha KOBİ’lerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz.”

Krediyle ilgili açıklamalarda bulunan Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, “Odamıza kayıtlı üyelerimizden cirosu 25 milyon TL’ye kadar olan işletmelerin 50 bin TL’ye kadar finansman imkânından faydalanabilecekler. Projenin tüm Terme KOBİ’lerine hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.


Başkan Özcan: “Pide Sırası, Virüse Sebep Olmasın”Önceki Haber

Başkan Özcan: “Pide Sırası, Virüse Sebep...

Maskelerin tavan fiyatı açıklandıSonraki Haber

Maskelerin tavan fiyatı açıklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!