YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Başkan Özcan: “Pide Sırası, Virüse Sebep Olmasın”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özcan: “Pide Sırası, Virüse Sebep Olmasın”
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Recep Özcan, Ramazan Ayı nedeniyle fırınlarda pide için yoğunluk oluşturan vatandaşları sosyal mesafeye uyması için çağrıda bulundu.

Korona virüs ile mücadele tedbirler devam ediyor. Ramazan Ayı’nın başlamasıyla beraber fırınlarda pide kuyruklarının oluşturulmaması için kolluk kuvvetleri tarafından vatandaşlar uyarılıyor. Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Recep Özcan ise vatandaşları sosyal mesafeye uyması için çağrıda bulundu.

Fırıncıların ramazan pidesi yapımına devam ederken pide fiyatlarının da belirlenen tarife üzerinden uygulanacağını söyleyen Başkan Özcan, fırıncı esnafının kriz döneminde ekonomik boyutlu sorunlar yaşadığını da dile getirdi. Fırınların temizliği ve istirahat etme amacıyla dilekçeler neticesinde ramazan ayı sonrasında 15 günde bir olmak koşuluyla fırınların kapanacağını da anımsatan Başkan Recep Özcan, fırıncılar tarafından böyle bir talebin olduğunu söyledi.

İftar Saatine Kadar Ekmek Satışı Devam Edecek

Fırıncı esnafların Ramazan Ayı’nda 17.30 itibari ile kürek atma işleminin bitireceğini dile getiren Başkan Özcan, akşam iftar saatine kadar ve sonrasında da pide, ekmek ve unlu mamullerin satışının devam edeceğini ifade etti. Korona virüs tedbirlerinin uygulanmasını sağlamak amacıyla Terme Belediyesi Zabıta ekiplerinin de ilk günden itibaren titiz bir çalışma yürüttüğünü belirten Başkan Özcan, salgın hastalıkla mücadelede vatandaşların tedbiri elden bırakmaması gerektiğini kaydetti.

“Pide Sırası Virüse Sebep Olmasın”

Sokağa çıkma yasağında da fırıncı esnafların vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Özcan, “Korona virüs dolayısıyla toplu alanlarda durulması yasaklanmıştı. Ancak vatandaşlarımızın pide sırası beklerden yoğunluk oluşturmadan sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerekiyor. Pide sırası, virüse sebep olmasın. Hemşerilerimizin sağlığı her şeyden önemlidir” diye konuştu.


“Tarım Politikaları Gözden Geçirilmeli”Önceki Haber

“Tarım Politikaları Gözden Geçirilmeli”

KOBİ’ye 50 – 100 TL Arası KrediSonraki Haber

KOBİ’ye 50 – 100 TL Arası Kredi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!