Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Korkutan tabloda Terme yerini aldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korkutan tabloda Terme yerini aldı!
Samsun’un ilçelerindeki korona dağılım tablosu açıklandı. Yüz binde vaka sayısına göre en çok vaka görülen 5 ilçe Terme, Salıpazarı, Asarcık, Ondokuzmayıs ve Bafra olarak tabloda yer aldı.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, pandemi sürecinde ilk defa ilçe bazında korona virüs dağılım tablosunu yayımladı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Samsun’a ait Kovid-19 verilerinin, kamuoyunun bilgilendirilmesi adına paylaşılması uygulamasına bu hafta itibariyle başlandığı belirtildi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklamanın devamı ise şu şekilde:

TABLO HER HAFTA GÜNCELLENECEK

“Sağlık Bakanlığımız veri setleri ve tarih aralıklarına (6- 12 Mart) göre yapılacak paylaşımlarda, bu hafta itibariyle '100 binde vaka sayısına göre en çok vaka görülen 5 ilçemiz' ve 'toplam vaka dağılımına göre en çok vaka görülen 5 ilçemiz' tabloları hazırlanarak sunulmuştur. Her hafta cuma günü sosyal medya adreslerimiz üzerinden yayınlanması planlanan tablolarımızın sayısı ve içeriği yine bakanlık veri setlerimize göre güncellenecektir” denildi.

Samsun’un ilçelerinin korona dağılımına göre değerlendirildiği tablodaki veriler ise şu şekilde:

6 – 12 Mart tarihleri arasında 100 binde vaka sayısına göre en çok vaka görülen 5 ilçemiz: Terme, Salıpazarı, Asarcık, Ondokuzmayıs ve Bafra

6 – 12 Mart tarihleri arasında toplam vaka dağılımına göre en çok vaka görülen 5 ilçemiz: İlkadım yüzde 28,57, Atakum yüzde 16,41, Bafra yüzde 14,21, Çarşamba yüzde 9,6, Canik yüzde 7,12”

 

Anahtar Kelimeler:
Terme’de çalıntı demirler hurdacıda ele geçirildiÖnceki Haber

Terme’de çalıntı demirler hurdacıda ele...

Vali Dağlı’dan cenaze ve taziye uyarısı!Sonraki Haber

Vali Dağlı’dan cenaze ve taziye uyarısı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!